Lov men jobb

Ikväll blir det att bara ta det lugnt med äldsta brodern. Gissar på att det blir någon trevligt film.
Sen så jobbar vi båda i helgen tillsammans, så det ska bli spännande att se hur det går. Resten av familjen är i stugan och njuter av fiske, skoteråkning ect.

Dagen i sig har varit rätt lugn och trevlig. Redigerat bilder, skrattat, fått gratis fika av kvinnan i kakplan och sådär. Ska verkligen inte klaga över något idag. Sen så har jag lånat hem en kamera över lovet som jag ska försöka använda så mycket som möjligt. Ska ju till stugan med äldsta brodern och hans flickvän på onsdagkväll till lördag, så då ska jag väl få fota rätt mycket. Får se om jag lyckas få med mig någon vän dit bort också. Sen så är det jobb nu i helgen och nästa söndag. 

Ha en trevlig kväll alla nykära, ensamma, gifta, förlovade, kära par och alla som bara finns!

Varför ska allting hända samtidigt?

Alla tragiska saker händer verkligen tätt inpå varandra! Nu har en av mina barndomsvänner åkt in på intensiven i Umeå. Hoppas verkligen att det blir bättre snart, verkar i alla fall som att det går åt det ljusare hållet!
Detta är bara en av alla tråkiga saker som hänt denna månad. Hoppas innerligt att allt byter riktning och blir till bättre tider!

Ta hand om dig, och se till att bli bättre så att du får komma hem!

I´d do anything just for some sleep..

Har nu sovit i 1h 30min och känner att om jag lägger mig igen så sover jag till imorgon. Var sjukt trött och är det fortfarande. Men måste tyvärr vara uppe och läsa lite engelska och sedan välja några kurser som jag vill läsa i trean. Lycka till, till mig säger jag bara.

Nu ska jag nog fara på ica och köpa lite grejer och göra små tårtbakelser. Blev riktigt sugen på det alltså! Ojoj, ni ska bara veta alltså. Jag skulle göra allt för lov just nu!

Nu ska det blir andra bullar!

Har nu bestämt mig för att gå in på träningen mer och satsa stort. Får se hur jag lyckas med det dock.
Blir klättring på fredag, men det blir nog inte så länge genom att vi inte klättrat i år, så är rätt otränad på den sidan. Men en uppvärmningsgång är alltid bra att börja med. Sen så ska jag även se till att vi (jag och min bror) kommer oss ut till gymmet mer och han får vara min personliga tränare. Behöver nog någon som plågar mig, annars så brukar man tyvärr kunna bli lite för försiktig.


bring me to life

Äntligen lite lugn och ro. Kände mig duktig som gick hem från kören idag trots att jag varit rätt trött. Kanske behövde mig en tur i den friska luften.

Här kan ni se lite bilder från temadagen vi hade idag.

Lite kändisar kan man se på bild. Sen så vann ju då mitt lag i en tävling vilket syns på en bild. Mycket seriös och rolig dag..eller hur var det nu igen?


I´d call it nice!

Dagen börjar bra med en lugn lektion. Det är en ny kurs jag börjat idag vid namn Grafisk Design. Lärarinnan verkar vara mycket bra och tror nog att jag kommer att gilla denna kurs.

Efter denna lektion så har jag hål till 12.30, då vi ska ha något tematjoller. Sedan så kommer dagen avslutas med kör och årsmöte.

Är det någon som har förslag på vad man kan göra en broschyr om? eller vad man ska göra för logo?


Så skimrande...

Gårdagen var trevlig med trevligt umgänge. Vi fick se lite film också sedan Kerstin och Håkan varit i Afrika.
Sen så har jag och Maggan sagt att vi ska skriva en låt till nästa melodifestival där jag sjunger och hon dansar. låter det inte bra så sä?!

Idag var det konsert på A-torp, och det gick väl hyffsat bra. Ökade dock tempot markant på en låt, men men.

Nu är det bara en vecka kvar det ett efterlängtat lov! Tänk vad skön att slippa tänka på en massa pluggande, helt underbart!

Morgonstund med guld i mun

image161

Vaknade 07.00 i morse och var pigg! hemska tanke. Jag såg fram emot en lång och skön morgonsömn, åsså vaknar man den tiden? Ucsh säger jag bara. Dock lyckades jag somna om.

Ikväll blir det middag med mor, far och några till äldre personer. Alla barnen är borta utom jag. Men har tur som har Tina som kommer och räddar min kväll efteråt =) Nog för att dem som kommer hit är väldigt treviga.

Yummie..

Majoriteten av denna dag har varit väldigt bra. Trots att jag inte gillar spanska så var det en rolig lektion. Vi fick oss en liten kurs salsa, vilket jag tycker är väldigt skoj. Har bara dansat salsa två gånger förr.

Sen så har vi ju endå på något sätt en riktigt bra lärare i Digitalt skapande. Han brukar kunna vilja gå mitt i lektionen och fika, och idag så for han iväg till ica och kom tillbaka ett tag senare och bjöd på glass. Riktigt schysst av honom måste jag säga.

Och inte nog med det, fredagar brukar betyda gratis fikautdelning i slutet av dagen som vi fick ta del av som lite då och då. Inte många klasser kvar under den tiden som det delas ut, så det är ofta samma personer som får.

Dock så får nog Olle dagens hittills stora tack för glassen!

fridaynight is your night

image160
Emma är alltid så vacker på bild! Går ej att säga annat!

En lektion kvar sedan är det helg. Synd bara att det är den tråkigast lektionen som kvarstår.
Ikväll blir det däremot att fara till nordanå med bror, hans flickvän och Anna.

Just breathe

image158

'Cause you can't jump the track, we're like cars on a cable
And life's like an hourglass, glued to the table
No one can find the rewind button, girl.
So cradle your head in your hands
And breathe... just breathe,
Oh breathe, just breathe


Life´s a mess sometimes

Har spanska och geografi till imorgon. Spanskan må vara, men geografin vet jag inte ens vad vi ska läsa på om. Vi har prov, men vet knappt om vad. Får hoppas att han har ett enkelt och snällt prov.



 Erik fyller 18 imorgon. Grattis vännen.

image157




Har inte hänt så mycket, så finns inte mycket att berätta mer än att det är lov nästa vecka och det kommer att bli otroligt skönt. I helgen blir det mest troligen att börja klättra och sen på söndag blir det sång på A-torp.

Smile!

image156

Foto på digitalt skapande är alltid roligt, eller vad säger ni?



Fick sluta efter Digitalt skapande för okänd anledning, Vi slapp i alla fall engelskan och fick istället någpn uppgift att göra hemma. Sitter nu och funderar över vad man ska hitta på resten av dagen.


Boxercise

Har idag på gympan kört boxercise, och det är otroligt jobbigt men roligt. Fick i alla fall riktigt mycket beröm av lärarna som tyckte att jag skulle göra med det. Men det blir nog inget av. haha

Nu ska jag i alla fall bege mig mot A-tor, vilket känns väldigt opeppande, och bror vägrar skjutsa mig.
Men, men, sådant är livet.

Snowman

image155

Vår fina snögubbe som är så gott som klar nu.
Tycker den blev mycket fin, eller vad tycker du?
(ca. 6,70m)

Likheter mellan barn och ungdom.

image154

Bara jag som ser likheter mellan dessa bilder?

Om så vara, låt mig då förklara mig lite:

Samma personer befinner sig på båda bilderna.
Killen tittar rakt fram och ler
Tjejen kollar på killen och ler
Killen står och tjejen sitter, nästan, på båda bilderna.

Jaa, dessa bilder kan väl förklara att vi är barndomsvänner och fortfarande kan skratta även om vi inte träffas ofta?!

Roligt ibland att hitta gamla och nya bilder som speglar sig i varandra.

Gamla bilder och minne är nog något man behöver för att få sig en liten glimt i ögat ibland.

Vill ni dö eller?

Ursäkta språket men J'vla idioter! Vad hittar man för nöje med att börja förstöra en snögubbe och riskera livet på det? Om inte mamma kommit hem tidigare och stoppat er så kunde ni lika gärna fått hela gubben över er och dött. Ni hade då inte mått bra alls. Får man den där på sig så blir man kvaddad och livet är slut. Är det värt det tycker ni? Vill ni bara förstöra för att ni är avundsjuka och för att det är skoj? eller vill ni helt enkelt ta livet av er? Fundera på den ni tre idioter som inte har något liv!

Weekend

Så var ännu en skolvecka förbi och ikväll är det dans som gäller.


Fixat upp en lite blogg där jag lägger upp lite bilder som jag redigerar och fotar, kommer även upp lite filmtips och musiktips.
Bilder, musik och film.

Three Days Grace

Hoppas att alla haft en så bra Alla hjärtans dag som dem bara kunnat. Jag fick själv prata med en av mina kusiner, vilket var hur trevligt som hellst. Pratar inte så ofta med honom, men endå är han en av de bästa som finns! Skulle gärna åka ner och hälsa på honom någon helg.



Dagen började med skridskor i den kalla blåsten. Olov kör en holding på mig och jag ger igen med en slashing. Visst är det rättvist? eller?
Resten av dagen har varit ganska seg och inte mycket alls har hänt. Gjort lite skolarbete däremot, så det har blivit att sitta hemma vid datorn och göra klart vissa arbeten. Imorgon blir det dans och sedan ska man jobba i helgen. Sista helgen med Åsa, sen så börjar hon jobba på annat ställe. Ska bli intressant och se vem som kommer istället för henne.

Har förresten fått en låt idag som jag ska lära mig texten på och sedan så får vi se när repet sätter igång. Ska bli intressant och se hur det kommer att låta. Känner inte alla i bandet, men vet i alla fall att gitarristen är riktigt bra.

Natti, natti allihopa!

Limbo

Var med mamma, mormor och faster på teater idag, och den var riktigt bra. Kan starkt rekomendera den.
Den utspelade sig på en liten ö där man ska bli av med sina alkohol och drogvanor.
Skådespelarna var mycket bra och man hängde med väldigt bra i handligen. Man fick sig några skratt och några tänkare lite här och var.

image153




Hade bara en lektion idag p.g.a. att vår mattelärare var sjuk och svenskalärarinnan var hemma med sjukt barn. Skulle på ett sätt vara skönt om hon var det imorgon också, dock så vill man ju inte att barnet ska behöva må dåligt, men i vissa fall kan det vara liite skönt att slippa lektionen.
Efter att jag promenerat lite på stan så tog jag mig en sväng till mormor och bjöd på fika. Alltid lika mysigt att besöka henne, och bara prata och ha det trevligt.

Feast of love

Har bara för ett tag sen sett filmen Feast of Love, och jag måste säga att den var riktigt bra. Sen att Morgan freeman gör mer än halva filmen är ju ett stort plus. Han är bra i sitt berättande och han känns trovärdig. Han och Sean Connery lyckas med dem flesta rollerna enligt mig. Tror inte jag sett någon dålig film med dem än.



Nu är resan ner till Stockholm bokad. Bara boendet kvar nu. Hoppas innerligen att jag kan träffa Maria därnere, det skulle vara otroligt trevligt. Sen så vill man ju hinna träffa Sarah och Ellen också. Dock så får man se allt mest vad man hinner med, är ju inte där allt för länge, och sen så måste man ju hänga lite med mor, moster och mormor också. Ska ju hinna förbi kusinen och allt också. Ojoj, fullt upp kommer det bli, men oj så skoj!

Crooked teeth!

Man kan bli så otroligt less på tandläkare ibland. Fick alltså sitta och vänta i ca.35 minuter på att få komma in (dvs. deras försening) och sedan så tar det max 5 minuter så är man klar!
Vem vill sitta och vänta 35 minuter på att gå in och plasta en liten tand som tar 5 minuter?
Aja, fick i alla fall kolla i tidningar och se olika inredningar i hus. Det var ju trevligt det i alla fall.
image152
Annars så har vi fotat lite på digitalt skapande. och jag kan ju med gott samvete säga att bilderna nog inte blev dem bästa, genom att det verkligen inte har varigt någon bra hårdag. Men på fredag, då ska det bli andra puckar!

Dreams

Så var denna dag över. Har först haft skola, sedan kör, och sist men inte minst ledarträff. Resten av kvällen har spenderats framför datorn. skulle gärna slänga ut denna manick för ett tag och bara göra annat än att sitta framför en skärm. men, men, mycket arbete som utförs på datorn nu för tiden. Nu ska jag i alla fall hopp i säng och få mig lite skönhetssömn, och drömma mig bort till helgen.
Fredag: Dans
Lördagkväll: Till Ursviken och vara med Tina =)
Sen så är väl dagarna mindre roliga när man ska jobba. Får dock se det från den ljusa sida, Pengar in i kassan!


Lite bilder från helgen i stugan:

image151

Sleep in the morning!

Kommer till skolan 08.30, och vem tror ni är sjuk om inte lärarn? Börjar alltså inte först tolv. Men jag ska göra klart min sida och sedan vandra hemåt ett tag. Får ju bara mer ledigt sen om jag blir klar i veckan!

Skoterkörkortet påbörjas nog imorgon och ska även hinna förbi tandläkern innan dess. Tandläkern är verkligen inte det första stället man vill fara till, men tyvärr så måste man dit ibland. Sen så ska man vara glad sålänge det är gratis.


Sleep, don´t sleep!

Underbar helg!
Blev att åka till stugan igår och det var helt underbart. När vi anlände så for vi ut en sväng med skotern och kollade in föret. Fick se älg och diverse djur efter vägen. Sedan på kvällen blev det att se melodifestivalen och Titanic.

Idag har vi haft fullt upp hela dagen, men endå haft det lugnt och skönt. Började med att ta skotern till en sjö och fiska och grilla korv, sedan åkte vi tillbaka till stugan och tog på oss skidorna och åkte i ett väldigt fint spår dem hade kört upp på älven. När vi så kommit tillbaka till stugan så gick jag och pappa ut och övningskörde lite. Gick bra för att vara första gången måste jag säga. Fick testa att starta i uppförsbacke och sådär. =) Känner mig stolt.
Efter det att jag kört så var det dags att fara hem, och direkt vi kom till huset så blev det byggning av snögubbe (Är på ca.6,78 meter nu). (Och ja Tina, tycker att du ska vara stolt över att du varit delaktig i denna underbara snögubbe ;) ) Kom in för kanske 30 minuter sedan, och nu ska jag bara ta det lugnt och ta en skön dusch. Imorgon är det ju skola.

Bilder från helgen får nog komma upp imorgon, då jag orkat lägga in dem.

No one, can get in the way of what I'm feeling

Ännu en lugn helgkväll där det inte hänt så mycket. Får se imorgon om det blir stugan eller om pappa måste arbeta. Jag håller däremot tummarna på att det blir stugan. Annars får vi se vad som händer på lördag. Fest? Melodifestivalen med mor? Det återstår att se. Sen får vi hoppas på någon plusgrad under söndagen så att vi kan arbeta på gubben vi har bakom vårat hus. Det är många som är och kollar på den under dagarna fastän den inte är klar, dock så får vi se hur långt vi kommer i helgen.



I´m with stupid now

Det otroligt jobbiga jobbet. Blir inte att fara till stugan ikväll p.g.a. att pappa måste jobba. Det har kört ihop sig total så han får jobba som en tok den stackarn. Tycker allvarligt talat synd om honom, och sen att han måste åka iväg lite stockholm, sundsvall ect för att jobba ibland är ju också mindre skoj. Men jag får väl vara stolt över att han är så duktig på det han gör, vilket jag inte riktigt förstått vad än. Han är försökt förklara många gånger, men det slutar alltid med att jag sitter som ett frågetecken och säger: "Okej, du jobbar med datorer!" Sen tar det bara stopp, löns inte ens att han försöker igen för det slutar alltid med samma frågetecken hos mig.

image149

Run, but don´t run for your life!

Sitter här på sista lektionen för veckan, och ska sedan dra mig iväg till stan och hämta ut en vinst åt bror min. Sedan blir det nog att gå och se om det finns någon snygg jacka eller tröja på team sporta eller annan sportaffär.

När jag sedan kommer hem så blir det att fara och handla med mor min och slutligen när fader min kommer hem så blir det att åka iväg till stugan. Det vill säga inget skrivande i helgen. Kanske när jag kommer hem på söndag. 

Jag har längtat att fara till stugan, så det känns helt underbart att jag ska dit nu. Det blir att åka skoter, fiska, förhoppningsvis sola, se på tv, laga god man och bara ha det trevligt! Jag ska inte känna stressen i huvudtaget i helgen. Synda bara att ingen kunde följa med, och bror valde att stanna hemma och festa med några kompisar. Själv var jag påväg att överväga att stanna hemma och följa med på festen (fest för lillebror), men så blev det ej. Ska dock försöka övertala Tina att följa med och inte stanna hemma och fira sin lillebror.

Sen så fick jag inte IG på spanskaprovet, vilket var underbart skönt. Kände ju att det inte var det bästa provet jag gjort under mina år jag läst spanska.

Broken arrow!

image145

Jag vill dansa!
Tänk vad mycket glädje man kan få av att fara på dans. Jag menar, när man kommer hem så sprudlar man av lycka och man mår bara allmänt bra. Tänk om man alltid fick vara så glad.
Undrar däremot var jag fått mitt dansintresse ifrån, är ju inte så många i min släkt och närvaro som varit så mycket till dansmänniskor!

image146image147


Längtar till imorgon men samtidigt inte. Får tillbaka spanskaprovet som jag vet gick skit, så där blir jag glad om det står ett G utan I framför. På kvällen däremot så blir det att åka till stugan med mor och far. Hade gärna haft någon som kunde följa, men icket det. Jag får sitta där och ha det trevligt med mor och far istället och köra skoter och ev. övningsköra lite bil. Man måste ju börja någon gång tyvärr. Är ju 3 månader kvar tills jag får ta det lilla kortet, men får se när jag orkar mig på att fixa det. Är inte så att jag vill ha det precis, men det känns som ett måste.

Look, I´m a goat!

Ibland kan man lätt bli galen när inte blogg.se funkar. Hade igår fått fram min skrivarsida och då gick det inte att komma in, och sen när jag väl kommit in på sidan och jag lyckats skriva några rader så skrattar den mig rakt upp i ansiktet och låter endast rubriken på inlägget vara kvar.


image145


Igår satt jag också och verkligen bara ville ha långt hår, och det vill jag fortfarande ha.
Varför ska det vara så dyrt?
Vill ju inte spendera pengar på det just nu, har andra saker jag vill ha först!

5 februari - "...tyckte väl att du såg yngre ut.."

image143

Man kan få sig ett gott litet skratt ibland av att gå och hämta ut paket.

En yngre kille står i förbutiken och jag ger honom ett papper där det står att jag ska hämta ut ett paket. Han frågar då om jag har legitimation med mig, så jag ger honom det snällt. Dock så stog just en annan anställd och håller på med en annan kund, så killen som skulle fixa ut mitt paket står och väntar och under tiden kollar han lite smått ner på legitimationen jag lämnat in. Sakta men säkert ser jag hur han ler till och kollar upp på mig och ner på legitimationen igen, och efter ett liten kort tvekande stund kollar han upp igen och frågar:
- Det är inte din legitimation va?
- Haha, nä, det är min mors! Säger jag då med en smått skrattande röst
Han skrattar då och säger:
- Tyckte väl att du såg lite yngre och fräschare ut!

Någon minut senare när jag fått mitt paket och jag betalat så hade jag inte fått tillbaka legitimationen, så jag skrattar då till igen:
- Du råkar inte ha legitimation?
- Jodå, nog har jag det nog.
- Skulle jag kunna få min mors då?
- Jaha, jomenvisst kan du det!

Ojoj, man ska ha skoj ibland. Haha

4 februari

 image142
(Bilden som ni ser här ovanför representerar mig väldigt bra just nu!)

Stress, stress och ännu mera stress. Ja, det är nog så man kan sammanfatta denna dag. har inte slappnat av på hela dagen, bara känt paniken över allt jag ska hinna med. Fattar fortfarande ingenting av spanskan och vi har prov imorgon..Känns inte bra alls. sen så har jag tränat i 2h20 min idag och är rätt trött i kroppen (styrke och handboll).
Kören var trevlig och just nu så diskuteras det musik från alla möjliga håll och kanter. Olika musik på alla håll också, dock väldigt intressant må jag säga.

3 februari - 2

image141

Såg denna film nu ikväll, och den var faktiskt riktigt bra. En stark rekomendation att se den.
Sean Connery är ju en lysande skådespelare som man bara måste gilla.
Se den!

3 februari

Idag så är huvudet väldigt trött och träningsvärken smyger sig fram mer och mer i ryggen. Ska försöka orka mig på att plugga lite spanska ikväll p.g.a. att jag har prov på tisdag och har noll koll på vad vi håller på med ect. Annrs så ska jag nog lägga mig i sängen och se en film och bara njuta av den lediga kvällen innan en ny skolvecka. Är så otroligt less på skolan just nu att jag bara vill hoppa av och ta ledigt fram till höstterminen.



 image140

"As time goes on,
I realize
Just what you mean
To me
And now,
Now that you're near,
Promise your love
That I've waited to share
And dreams
Of our moments together
Color my world with hope of loving you "


2 februari - 3


image140
(fr.v: Jag, Maja, Emil, David, Anton, Micke, pappa och mamma)

Blev ca. 5h 15min arbete idag. Hade gjort ungefär halva förr och resten idag.
Dock så ska vi få dit en hatt på gubben och ögon och näsa på något sätt också, bara det kommer någon mer dag med bra klibbsnö.

Dags att sova nu, man blir vältigt trött i kroppen och träningsvärken kryper framåt.

2 februari - 2

image138

"Music is a higher revolution than all wisdom and philosophy"

Nu blir det byggning av snögubbe, hör av er på mobilen och ni känner att ni vill vara med.
Det är ingen liten snögubbe det blir vill jag lova ;)

2 februari

Ny design på bloggen som ni kanske kan se. Får se om jag ändrar lite mer senare, men för tillfället har jag inte så mycket inspiration kvar.

Gårdagen var förövrigt trevlig. Umgänge med Erik, Erik och Amanda på kvällen och under dagen så var det först lite skola sedan mest bara lugn och ro.



image138
Längtan tillbaka är stor!
Jag vill känna:
Vinden genom håret
Känslan av att bara finnas
All oro försvinna för några minuter
En trygghet och känsla man aldrig annars får känna och uppleva!


1 Februari

Äntligen helg med sovmorgon och lugn, kan det bli bättre än så?

Sen så var ju hockeyn igår riktigt bra, vann mot Djurgården med 5-1.
Men gick då därifrån väldigt glad!

Har skrivtorka just nu, så vi får se om det kanske kommer lite text senare ikväll.

RSS 2.0