Summer has come

Jag ska vara duktig och lägga mig och sova nu. Inte alla dagar jag lägger mig så här tidigt. Men om man ska se framåt så får man ju faktiskt  sova en timme kortare inatt, så man kan egentligen säga att klockan är kvart över elva just nu. Sommartiden är ju snart slagen.

Kvällen har jag bara spenderat för mig själv med lite fruktsallad, polly och en film. blev en lätt film så man slipper tänka. Ibland är sådana filmer bara hur bra som hellst. När man är less på att tänka, se tjejfilmer ;)

Sov gott, och lev och må

They say I´m a workaholic.

image200

Blev först väkt kring 06.20 av att Miik skickar ett sms om att han är sjuk och inte ska jobba, därmed skulle jag inte behöva fara förbi när jag själv slutat jobba. Sedan somnar jag om ett tag och blir väkt klockan 07.45 av chefen som fått rycka in och jobba istället för Miik, och hon undrar då om jag jobbat på Dammen någon gång och skulle kunna tänka mig rycka in. Visst ryckte jag in också, men jag har aldrig jobbat där mer än att jag har hjälpt till att diska i 3 timmar, så jag var väldigt förvirrad, och hade mycket att göra. Mina ben värker och jag är trött, så det blir nog att ta det lugnt ikväll. Imorgon så ska jag som tur är slippa dammen och jobba där jag egentligen ska jobba. Klockar fick klara sig utan diskhjälp idag, men imorgon är jag tillbaka ;)

Nu efter nästan 8h 30min arbete med endast 15min lunch, så är det dags för mig att vila och äta middag. Någon som vill laga maten åt mig så att jag slipper det?

Old stuff

image198

Haha, förlåt men låt mig skratta en liten stund. Så små och söta de var alltså.
Hur längesen var inte det här egentligen? Många år sedan i alla fall.
Amanda är inte lik sig på många sätt alls. Visst ser man att det är hon, men hon är endå så sjukt olik sig!
Och Ellen är lik sig men mycket yngre, och vad hände med hennes mun? haha. Nä, nu ska jag bara smälta lite roliga gamla bilder jag hittat och kanske sätta mig och se någon film innan jag ska sova.

image199

Och Ja, jag var väldigt blond när jag var liten. Men jag håller i den sötast kaninen någonsin som fanns med från det att jag föddes tills dess att jag var 11,5 år gammal. Saknar dig Burre <3
Dvärgkaniner brukar i snitt leva 5 år, men min starka, fina och underbara kanin levde 6,5år längre än vad de brukar med andra ord. Mer än dubbla förväntad ålder!
Nyårsaftonen 2001-2002 tog du dina sista andetag! Önskar att du fanns här så att man kunde krama om dig! Det saknas som bara den!

Lev och må

Kan du aldrig sluta prata?

image197
Satte mig ner tidigare idag och kollade på lite film sen vi barn i familjen var små. Det var ju bara hur skoj som hellst. Sen att jag nu blivit rädd för mig själv är ju en annan sak. Jag menar, hur kan jag prata så mycket? Det värsta är ju att det inte är mycket tystare runt om mig nu när jag är äldre. Om det inte kommer ut i talform så kommer det ut i sång. Precis som det alltid varit. kanske dags att börja bli mer tyst? Jag kan ju dock vara väldigt tyst om jag bara vill. Har ju fått fina komplimanger om att jag är så bra på att lyssna och sedan hålla det mellan fyra ögon. Sen när jag babblar på som jag alltid gör, så kommer det mest bara tjoller ut ur munnen. Det kan nog många runt om mig hålla med om. I alla fall Olov. haha, han brukar få lida på skolan av att jag är så "snäll" mot honom. Som tur är tar han inte mina dumheter på allvar.

Asfalten visar sin skepnad

image196
Här ovan ser ni tre bilder från klättringen igår. Bror som sitter och säkrar och Per som klättrar på väggen.

Idag är vädret oerhört fint och temperaturen ligger just över 0 grader. Funderar på att kanske gå ut och ta mig en promenad, eller kanske storstäda? Promenad låter mycket trevligare, men ett städat rum är viktigt att ha. Vi får se vilket av det som blir av.

Ikväll så har jag inga planer. Kanske bara blir att sitta hemma och se Så ska det låta , sedan se en film och efter det sova. är ju jobb som gäller i helgen.

Tyngre och tyngre

Mitt huvud börjar kännas tugnt av att jag känner mig trött. Måste nog gå till bror nu och säga att vi ska bege oss mot kompihallen för att klättra så att man vaknar till lite. Blir nog mest troligt klättring imorgonkväll också, sen så får vi se om jag blir ensam hemma i helgen eller om David stannar hemma i stan. Det beror lite på hur donnan hans ska göra. Men det får vi veta imorgon i alla fall. Hade själv gärna följt med till stugan i helgen om det inte vore för att det är min jobbhelg.

Lev och må

Blåsigt men uppfriskande

Känner att jag har varit duktig idag. Jag har hunnit med att söka sommmarjobb och sitta på möte. Kanske inte dom mest roliga sakerna, men endå nödvändiga. Mötet innehöll mest bara information om olika koster ect. som man bör tänka på när man jobbar i kök. Nu däremot har jag bara en sak till jag ska hinna med idag, och det är klättring. Det är både roligt, socialt och bra träning.

Sen måste jag ju säga att lovet bara flyger förbi. Man hinner ju inte med känns det som. En ledig dag till, sen är det jobb som gäller. Någon mer än jag som känner för sommarlov?

Lev och må

Tu sei una ragazza

image195

Ställde mobilen på 10.00 imorse för att jag visste att Maja skulle ringa mig och säga att jag skulle vara hos henne före elva som vi sagt igår. Jag brukar dock kunna vara rätt seg upp ur sängen på morgonen, men idag gick det mycket bra och var hos Maja kring 10.35. Duktigt gjort av mig tycker jag. I alla fall så var jag där ett tag och pratade och skrattade(som man alltid gör med henne), och Per kom förbi och var där ca.1h. Nu sitter jag hemma och väntar på bättre tider. Har orkat städa lite, men det blev en snabbstädning. Någon dag ska jag orka mig till att storstäda så att jag slipepr småstäda så mycket.

Snart ska jag träffa Erik, Maja och kanske någon mer om det finns nån fler som kan. Blir väl att snacka och ha trevligt. Var ett tag sedan jag träffade folket faktiskt. inte lika ofta som det var förr.

Have you ever heard two turtle doves

image194
Foto: Tina Hedström

Dagen har jag spenderat med Tina på stan. Vi började vid älven där vi fotade och pratade litegrann, sen så blev det lite väl kyligt som ledde till att vi vandrade in till stan och värmde oss inne på olika affärer. Blev inget köp, men vi träffade Olov och Jenny på en skoaffär och följde dem till Stadium. Jag hittade dessutom de perfekta kläderna som jag tyckte att Olov skulle köpa; Blå glansiga tights, neongul tröja och ett par rosa skor. Låter det inte underbart snyggt?
Själv tycker jag att det lät otroligt snyggt?! Haha.

I alla fall så gick jag och Tina vidare och det slutade med att vi satt på Frasses och åt en hamburgare som middag (man måste få unna sig en hamburgare någon gång). Sedan blev det att skiljas åt, hon hem till sig och jag hem till mig.

Kvällen har jag spenderat genom att sitta lite på msn och sedan sett film med min moder. Filmen som spelades upp på tv-rutan var The Notebook. Har sett den förr, men den är så bra att man kan se den fler gånger. Känner att jag ska satsa på att köpa den så att jag har den hemma.

Dreams and flowers together in love

Elizabethtown och The wedding date var de filmer som visade sina skepnader på tv:n i vardagsrummet. Båda är tjejfilmer, men The wedding date var mycket mer tjejfilm är Elizabethtown. Man börjar som må bra av någon anledning. Varför kan man inte få någon kille som sådana man ser på film? Bra fråga.
Men Tina, du vet mina planer på hur jag ska hitta sådana killar till oss båda ;) Tror seriöst att jag kommer att lyckas?! Man kan i alla fall hoppas.

image193
Här ovan kan ni se en bild (med dålig kvalité som inte alls visar hur vacker det är, men endå visar det bra vädret vi haft) från sjön Nyträsk i stugan. Bra bilder kanske kommer lite senare när folket med kamerorna kommer hem(imorgon).

'Welcome home' as I use to say.

Nu är jag hemma igen och det bränner om kinderna. Haft det bästa vädret man kan tänka sig. Sol alla dagar och endast blåst en dag. Kan ni fatta hur härligt det är? Jag hoppas bara att jag fått någon färg i ansiktet som syns. Men det lär vi ju märka snart. ikväll blir det i alla fall att vara med Tinizz och se film och kanske sjunga lite? vem vet?
Bilder från stugan kommer kanske upp en dag eller två. Ni lär ju se när det kommer upp.

Fick bli ett kort inlägg nu tyvärr. kanske kommer ett längre senare. Nu blir det mat, Ica och sedan vara sällskaplig med Tina. Puss på er gott folk!

Today is the day

image192

Åker kring 21.30 ikväll och är borta tills på måndag eller tisdag. Får se vilken dag jag återvänder hem.
Kommer typ inte vara framme i stugan först 23.00. 23.30 ikväll. Gissar att man inte blir uppe så länge då, för man ska väl försöka orka upp lite i tid imorgon i alla fall. 


Ska man orka sig på Ica och shoppa lite godis som man kan gotta sig mig i stugan? Jag tror nästan att det får bli så!

Lev och må!

One more to go.

Kvällen har varit rätt lugn. När jag kom hem från provet, så cyklade jag och Emelie till St.Olovs och lyssnade på när Anna sjöng där. Hon var riktigt bra, och rysningarna i kroppen och gåshuden kom fram.

Nu är det i alla fall strax dags att sova, ska bara låta en film som jag ändrar format på bli klar, sen är det bara två lektioner imorgon, lite packning och sedan på kvällen beger vi oss mot stugan där vi ska vara fram till måndag eller tisdag. Med det så blir det tyvärr ingen uppdatering de dagarna p.g.a. att vi inte har internet i stugan. Ni kan dock nå mig via mobil (om ni har mitt nummer det vill säga)

Lev och må, livet är för kort för att bara sitta och uggla.

Klarade det eller inte?

image191

Jag klarade det! Endast 1 fel vilket jag är riktigt stolt över! Kunde haft alla rätt om jag bara inte blivit osäker på sista frågan och bytte svar! Man ska aldrig byta när man väl ha svarat! Men nu är det i alla fall bara att vänta på att kortet kommer och då är det bara att tuta och köra! Grattis till mig!



Home for the night

Nu är jag hemma och tror allvarligt talat att det kommer att gå helt okej på provet imorgon. Men ska inte säga något i förtid. svenskan får jag nog ägna mig åt imorgon och skicka in via fc på torsdag. Måste plugga teori ikväll och även få andas lite. har inte fått göra det på ett tag känns det som. Igår var jag igång från 08.30 - 00.30 och idag har jag också haft fullt upp sen 08.30.

Har fortfarande ont efter gårdagens träning och dagens klättring, man kan inte fatta hur sjukt jobbigt det är att klättra först man är där. Är riktigt bra träning. Om du inte testat, så rekomenderar jag starkt att testa.

Har faktiskt inget riktigt vettigt att säga förutom att "man inte bör köra när man tagit droger, man bör faktiskt inte ta droger alls förresten" om man säger som en lärare. Så då vet ni, använd inte droger, man kan inte köra skoter och bil då!

Puss på er alla där ute

Let me say I´m tired

Träningsvärken från igår och 2 timmars klättring idag. Det sätter sina spår i orken. Man blir så sjukt trött och armarna känns väldigt tunga. Ska äta alldeles snart och sedan cykla till stan och använda min hjärna för att tänka på skoterteori. Ska jag orka? Ja, det lär vi ju märka sen. Har ju en svenskauppg. att göra sen också. Förstår ni varför jag bara vill ha lov?

Tror för övrigt att dagens spanskalektion var den roligaste spanskalektion jag haft på väääldigt länge. Jag gillar inte spanska i vanliga fall, men idag var det helt ok. Såg film en kvart om hur de firar påsk i katolska länder och sedan så fick vi sätta oss två och två och spela ett litet spel som gick ut på att förklara ord på spanska så att den andra kan gissa sig fram till vad det är för ord. Helt okej faktiskt. Mer sådana lektioner på spanskan tycker jag ;)

Dagen

Dagen ser inte lika jobbig ut som igår, men endå mycket att göra.
Läsa teori, fara på sista teorikursdagen innan provet, klättra, skolan och lite annat smått och gott.
Lev och må, nu slutar jag nuvarande lektion och det vankas lunch.


Jag vill somna för att dagen efter inte vakna av en väckarklocka

Jag börjar vara sjukt trött nu, behöver verkligen en ledig dag NU! Men tyvärr så får jag vänta med den dagen tills på fredag. Dagen i sig har varit hur jobbig som hellst, 1. p.g.a. att jag inte haft en ledig dag på länge ich 2. för att jag haft så sjukt mycket att göra.

  • Skola 08.30 - 16.00
  • 2 timmar träning
  • 2 timmar kör
  • Skrivit personligt brev och ansökt om sommarjobb
  • Pluggat skoterteori
  • Gjort spanskaläxa
  • och sist men inte minst; Mått pyton hela dagen p.g.a. huvudvärk och förkylning
Rolig dag va?

Sick of illness

Sen uppdatering, men bättre sent än aldrig som man brukar säga.
Idag har inte hänt så mycket alls. Jobbade 09.00 - 13.00 och sedan har jag bara legat hemma och sovit, haft ont i huvudet och varit förkyld. Inte den roligaste dagen precis. Men jag har i alla fall kollat runt på lite tjejfilmer som jag skulle vilja se. Kanske inte är de bästa filmerna som finns, men man kan inte säga att man inte börjar må bra av dem i alla fall.

Imorgon är dagen full av händelser; Skola, kör, plugg inför teoriprovet ect.





Sanna är helt underbar. Hon har underbar röst och känslan är bara hur stark som hellst. Bara att hon nästan gråter i slutet av att hon har sådan inlevelse visar att hon känner låten och vill leverera något.
En artist med klass skulle jag lätt säga!

Violin och melodi..

image189


Tror inte att jag gjort något vettigt sen jag kom hem. Sitter nu och väntar på att Tina ska syka upp och lyssnar på lite musik som jag hittat på Purevolume. Finns guldkorn att hitta där, kanske hittar du också en favorit där, vem vet?

Har man städat rummet? Nej, man har ju inte det, men det borde göras snart tycker jag. Man säger att man ska hålla undan sina grejer varje gång man städat så att man slipper göra det många gånger, men lika fullt så blir det stökigt och löftet till sig själv har man svikit.

Fiolen ni ser på bilden är förövrigt Till Salu, så om ni känner någon som är intresserad av en fiol så finns den i mitt hus. Bara att höra av sig. Den är i prima skick och mycket bra fiol med fin klang. Jag har tyvärr slutat spela p.g.a. andra intressen som går före mitt spelande.

Nu ska jag vandra, Maja och Tina är påväg hit, så det är dags att ta på sig lite andra kläder. Ciao

På fyra däck går den som...

...Sara kör som bäst! Eller hur var det nu? Jo, men det gick ju faktiskt bra att köra upp tycker jag. Blev både skoter och fyrhjuling (slalom och bromstest på skoter och terräng på fyrhjuling). Skoter var väldigt trögkörd, men den funkade i alla fall. Nu är det bara provet som är kvar som är nu på onsdag.

Ikväll ska jag bara njuta och ta det lugnt med Tina och kanske Maja? Gissar dock på att det blir jag och Tina.   

Vad gör ni en dag som denna?

Så ska det låta

Ikväll blev det att se 'Så ska det låta' för hela slanten. Sen så ska jag försöka komma mig i säng lite i tid så jag orkar mig upp imorgon och köra fyrhjuling. Morgonkvällen blir sedan att umgås med Tina, och kanske att Maja också kommer?! Annars så ska jag träffa henne efter jobbet på söndag. Får se hur det blir, kanske blir båda lördagkväll och söndag?! Var längesen jag var med henne nu känner jag.

lev livet

I never said that it was easy

Som jag sagt förr; Varför händer allting tråkigt inom så kort varsel? Jag menar, man hinner knappt säga hej så är det något som händer kring ens närhet. Vill bara lägga mig ner och sedan vakna upp från denna nuvarande mardröm. Vart for allt det goda och roliga? Ta mig tillbaka till den tid då allting bara var så bra!


Dagens lektion

Dagens teorilektion gick mycket bättre än förra. Förstod i alla fall mycket mer av det vi snackade om.
Sen så har vi ju en bra lärare som jag nämnt i tidigare inlägg. Mickis kanske till och med får sig ett jobb på firman han jobbar, och det är ju inte dåligt att kanske få ett jobb på köpet när man tar en skoterkörkortskurs.


Nu ska jag däremot sätta mig och läsa lite spanska vilket känns väldigt opeppande. Är det något som kan förstöra ens dag så är det spanska. Har glosor, text ect i läxa till imorgon, plus att jag, Maja, Linn och Agnes ska ha redovisning.
Ska bli så skönt när detta året är slut. Slipper både matte och spanska nästa år!

If I fall, would you pick me up?

Sitter här och drömmer mig bort till varmare breddgrader. Om ganska exakt ett år så kan jag och Tina vara i Ghana, och det känns otroligt skoj!

Men just nu kollar jag på bilder från Italien i somras och jag kan ju säga att jag längtar tillbaka. Se bara så skönt det ser ut:

image188

Rain on my feets

4:e dagen i rad som man är blöt om fötterna, börjar bli lite smått jobbigt. Fick i alla fall sluta 12.45 och nu funderar jag på att baka något gott som jag kan tröstäta medans jag pluggar. Sen så har jag mycket inbokat idag som jag ska hinna med. Påsklovet kan bara komma nu och det skulle vara så sjukt välkommet.

Idrotten idag blev rätt lugn p.g.a. att duscharna inte funkade. Alla tog en promenad förrutom jag och Stina som tog oss en joggingrunda och sedan gick till mig och duschade.

Han är snart 20

Sovmorgon imorgon, slutar dessutom tidigt.

Morgondagen ser ut som så att jag ska..:

1. Springa på idrotten
2. Se film på engelskan
3. Plugga lite spanska
4. Fira bror min som fyller år
5. Teorikurs
6. Äta tårta
7. Plugga lite mer
8. Sist men inte minst; Sova!

Sen är det bara fredagen och sedan helg. Vet dock inte om jag längtar så mycket till helgen. Vill hellre ha påsklovet nu så jag har gjort bort teoriprov, uppkörning arbete med mer.

Ursäkta, vad är klockan?

Oj vad tiden bara flyger fram. Jag menar, den var ju nyss fem och helt plötsligt är den nästan åtta.
Har läst lite av teorin och nu vill jag bara lägga mig ner i sängen och gotta mig med en bra film. Något förslag på någon bra film som man bör se kanske? Försöker hitta lite nya filmer som man inte sett inom genren drama, komedi och tjejfilmer.

image187
Ser det inte skönt ut? Enligt mig så ser det underbart skönt ut! Längtar redan tillbaka till stugan, bara vi får ha sådant här före till påsk också!

A beautiful mind

Jag har så många bra planer om en massa olika saker, men tyvärr så vill inte allt funka praktiskt och logiskt sätt. Men jag ska göra allt i min väg för att försöka lyckas med något av dem.

Nu ska jag sätta mig ner och söka lite jobb. Får hoppas att jag lyckas få något till sommaren som är utomhus. Vill inte sitta inne hela sommaren, det skulle bara kännas tråkigt. Jag vill ha gratis solning och skön luft att andas. Håll tummarna för min skull!

Imorgon fyller bror år och jag slutar tidigt, men måste plugga spanska då p.g.a. att jag inte hinner på kvällen. Blir godmaten till middag och sedan teorikurs för mig och Mickis, efter det så blir det hem och äta tårta.

Home sweet home

Så har man fått schemat för Skoterkörtotets teori- och uppkörningsdatum.
Hade teori idag mellan 18.30 - 21.00
Torsdag: Teori mellan 18.30 - 21.00
Lördag: Uppkörning och teori mellan 10.00 och 15.00
Tisdag: Teori 18.30 - 21.00
Onsdag: Teoriprov med början 17.30

Yejj, Kändes ju jättepeppande?! Eller?
Ska i alla fall bli skönt när det är bortstökat, och har som tur är också en bra lärare.

Nu blir det att andas ut för idag och känna lugnet efter stormen.

Blandad dag

Denna dag har verkligen varit blandad med olika känslor.

1. Hade 2 lektioner. Spanska(tråkigt) och Engelska som bara var att se film (avslappnat)
2. Sara får MVG i Webbdesign (Stolt och lycklig)
3. Får veta att en vän ska flytta till USA till sommaren, (tragiskt och ledsamt.) Men vad kan man göra? Får helt enkelt åka dit och hälsa på honom.
4. Rektorn springer ikapp oss 4 vd-tjejer för att berätta att vi ska få vara med i något IT-projekt och fara på en endagspraktik (Förväntansfull och glad)
5. Sara har köpt en Mp4 för att hennes Mp3 är sönder sen en lång tid tillbaka. (Lycklig)

Och ska snart iväg till medborgarskolan för att ha teorilektion inför skoterkortet. Får hoppas att den inte gör en allt för trött och nere. Punkt 3 här ovan lyckades ju göra dagen mindre rolig, så vill inte ha nå mer tråkigt idag.



Min nya Mp4:a med touch screen:
image184

2 + 1 + 2 + 2 timmar

Hade 2 timmar grafisk design på morgonen som var helt ok, sen 1h 30 min hål, 1 timme matte, sen skulle jag egentligen ha hål igen, men Tina och jag smet till idrotten och hade ett 2-timmars pass. Inte dåligt av oss vill jag lova.

Sitter nu och äter en massa grönsaker och ska snart bege mig mor A-torp för att sjunga 2 timmar. Sedan så börjar ju teorin för skoterkortet imorgon. Ska bli trevligt att få det bortstökat känner jag.

så var det skola igen

image185

Min dator är dum och kan inte skriva vissa tecken som man i vanliga fall brukar kunna. Men jag klarar mig nog i alla fall. Ska alldeles gå och sova, så att jag får min skönhetssömn. Känns lite tungt med skola igen, vill bara att den där dumma spanskan ska vara slut nu, hatar den bokstavligt talat. Lärarinnan gör det ju inte mycket bättre heller.

Nä, nu måste jag sova och tänka positivt, ingen spanska imorgon i alla fall.
Natti natti alla små troll där ute.

Kvar återstår en månad

Nu är det nästan en månad kvar tills jag får byta ut 7:an till en 8:a i min ålder, och här sitter jag och funderar över vad jag önskar mig. Vet redan en sak jag kommer att få av mor och far (körkortet). Men vad önskar jag mig? Ja, det är en bra fråga. Jag kommer på olika saker jag önskar mig, men av någon anledning så flyger dem ut ur huvudet ibland. Vet i alla fall att jag önskar mig en förlängning av håret, skulle vara så otroligt nice att ha långt hår för en gångs skull.


It´s a hard work

Jag har visst alltid turen när det gäller jobbet...eller? Hatar den där fromagen som bara ska förstöra för en. Snart kan jag nog göra den i sömnen vilket inte känns bra. Men men, kanske ska bli fromagemästare när man blir stor?
Sen att man får hur mycket disk som hellst efter lunchen är inte heller någon höjdare. Tur att jag inte har så långa arbetsdagar säger jag bara.

Ska i alla fall snart orka mig till Ica för att ta ut pengar som Emma ska få imorgon och ska även köpa mig något gott att äta, lär behövas idag känner jag.

Dream a little dream of me

Eengberg +Hoppet dör sist säger:
jobbigt :(
FÖR ÖVRIGT SÅ DRÖMDE JAG ATT DU VAR TILLSAMMANS MED MARTINEZ  :O

Sara | säger:
Så kan det gå ibland.

haha. jasså?

Sara | säger:
Blev du ledsen då eller?

Eengberg +Hoppet dör sist säger:
haha jag blev chockad i sinne

Sara | säger:
Haha, vad då då?

Eengberg +Hoppet dör sist säger:
haha, jag hade INTE väntat mig det

Sara | säger:
Haha, vi kanske är tillsammans. vem vet

Eengberg +Hoppet dör sist säger:
haha, omg

Sara | säger:
haha, nädå, du kan vara lugn. var bara en dröm

Eengberg +Hoppet dör sist säger:
haha, man vet ju aldrig

Sara | säger:
haha, nog vet du att vi inte är tillsammans. Om jag skulle ha en kille så skulle du nog veta det

Eengberg +Hoppet dör sist säger:
haha, okejdå

Sara | säger:
haha, var det som en mardröm för dig eller saknade du mig bara förmycket?

Sara | säger:
hahah

Eengberg +Hoppet dör sist säger:
haha, jag vet inte, jag blev mest bara chockad


Sicken chock det måste ha varit för honom. hehe. Men kul i alla fall att man finns med i någons dröm i alla fall.
Är väl inte så troligt att jag och Martinez skulle vara tillsammans, men en sådan stor chock vet jag väl inte om det skulle vara. Jag menar, vi är ju endå bra vänner och inte fiender.
Sen så tror jag nog allt att han saknar mig förmycket, eller vad tror ni? ;P

Freedom, such a freedom!

image184
(Fyra älgar nära Järvträsk. Inte varje dag man ser fyra stycken tillsammans.)

Hemma efter tre dagar i stugan. Helt underbart är det där och vädret igår satte pricken över i:et. Sol, lagom kallt och vindstilla, kan det bli bättre? Torsdagen blev skidåkning för hela slanten och sedan blev det skoter igår och idag. Men ikväll är man hemma och det blir väl att ta det lugnt, de flesta är upptagna och jag ska väl försöka lägga mig lite i tid p.g.a. att jag jobbar imorgon.

bye bye love

Nu är det packnig och diverse saker som fixas innan vi beger oss av vid ca. 17.00 tiden. Längtar som bara den att få komma iväg, Håller fortfarande tummarna på att vi får bra väder och bra före så man kan köra skoter ect.

Lev livet, tillbaka lördagkväll. Ni som har mitt mobilnr. kan nå mig där.

image183

The snowman update!

På torsdag kan ni nog se oss i tidningen.

Här kan ni få se fyra bilder på Bosse Furhmans blogg på NV (Kolla 4 mars): Blogg


Ikväll blir det nog att packa lite till imorgon och sedan se en film. Längtar som bara den. Har inte internet i stugan så kommer inte skriva först lördagkväll. Men skriver nog nått mer innan vi åker. Kramar på er!

Det perfekta vädret

Det är så otroligt skönt ute ska ni veta. Solen skiner, inte ett moln så långt ögat kan se, lagomt kallt och helt enkelt bara underbart. Man kan ju inte annat än vara överlycklig, Har varit ut en sväng och ska snart till stan och träffa Tina. Blir nog att gå på fik och kanske ta oss en fotorunda? vem vet? Annars så ska vi nog ta oss en fotorunda imorgon istället innan jag åker till stugan. sägs ju att det ska vara lika bra väder imorgon.

image180

Oddsen är låga när sannolikheten är stor

image174

Idag har jag gjort pannkaka som ska med till stugan. Det är hur gott som hellst att steka upp på en morika utomhus. Sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, sov riktigt länge vilket var skönt. Sen så blir det No country for old men på bio ikväll. Hoppas att den är bra så att man får något för pengarna.


Mushaboom

image171

Jobbet gick bra.
Gick sämre att fota p.g.a. brist på motiv. Fick ju inte så mycket inspiration av att gå ut heller. Saknade nog modell.
Kvällen har varit trevlig. Amanda kom hit och såg film med mig och sedan har jag bara sutiit här. Borde lägga mig snart. Har varit sjukt trött hela dagen och är det fortfarande, men endå så sitter jag upp. Dumma lilla jag.

Har i alla fall kommit på fina planer idag som jag ser fram emot. Ev. bio imorgon, fik med Tina på tisdag och kanske en sväng till a-torp också?, onsdag blir det foto med Tina och på kvällen åker jag till stugan. Blir nog kanon detta.

Sen så blir det att styra upp en myskväll men syskon + respektive, Miik och Ida. Kanske får jag lov att hitta mig en blinddate så jag inte blir ensam singel?!
Miik kan i alla fall vara smart ibland och komma med brilljanta idéer.

Long time, no see

image170

Slut med jobb denna helg. Alltid lika skönt när man slutat jobba och känner att man får sovmorgon dagen därpå!
Sitter just nu och lyssnar på lite musik på youtube. Bra sätt att hitta nya bra artister på.
Sitter just nu och gottar mig med låten Gravity med Sara Bareilles, klart värd att lyssna på tycker jag.

Funderar på om man ska orka sig ut och fota lite?!
Ikväll blir det nog att umgås med Amanda, vilket var år och dar sedan känns det som.

Bland chips och dip

Blev ingen vinst idag, men det är faktiskt roligt att se bingolotto. Rickard har ju faktiskt härligt humor.

Snart kommer Miik och Ida hit och ser melodifestivalen med oss. Har laddat upp med chips, dip, nötter och dricka, så nu blir det bara att ha en trevlig fortsatt kväll med mys.

image169
©Sara Lindberg

Är det bara jag som ser en skepnad av en gubbe i denna bild?

One more to go..

image168


En dag kvar tills sportlovet kan börja på riktigt. Vissa har redan lov, men jag sitter fast på jobb jag. Ska dock inte klaga, inte alla som har jobb och får tjäna pengar. Många har prblem att hitta jobb, så jag är lycklig för det jag får.

Ikväll blir det att spela bingo lotto med bror och sedan melodifestivalen. Kanske att Emelie och Maja också kommer hit, men det lär vi ju märka ikväll.

Hoppas att allt går bra för Miik som arbetar själv på dammen idag, och observera att han aldrig har stått i ett kök förr. Skulle själv aldrig våga vara själv första gången jag jobbade i ett kök, och ensam dessutom. Starkt av dig Miik!

Workaholic

image167

Längtar tills på måndag då jag får sova ut och inte ha någon tid alls att passa. Sådant är så oerhört skönt.

Kvällen har varit lugn och skön. Ska alldeles strax ta mig upp från denna stol och lägga mig för den skönhetssömn jag kan få.

Godnatt gott folk

RSS 2.0