Congratulations and celebrations!



Idag fyller två fina människor 20 år!
Stort grattis till er Maja och John!

Nu kan ni
  • Gå ut på fler uteställen
  • Gå på systemet
  • Söka in på polishögskolan
  • Betala för er tandvård
  • Betala mer för vissa sorters biljetter, då ni inte alltid räknas som ungdomar/barn längre!
Hoppas ni båda får en toppendag, och jag hoppas att ni vet att jag saknar er båda väldigt mycket!

Tystnad

Föräldrarna kom sig hem, och här har väl inte så mycket nytt hänt.
Helgen har varit bra och varm. Lördagen spenderade jag en stund i staden och sedan i common med en mängd andra au-pairer. Senare på kvällen skulle det bli barnvakt för min del och Nina följde med och vi lagade mat och pratade på tills det var dags för henne att bege sig hemåt.

Söndagen spenderade jag med Tina, vilket var mycket trevligt, då vi inte träffats på ett tag. Kvällen spenderade jag med Nina och sedan lite harpan.

Dagen till ära har varit mycket lugn och jag har tagit mig till att måla lite, helt otroligt må jag säga. Ser väl inte värst ut i alla fall.


magic

Barnen verkar vara magiska, haha.

Flygen är igång här i England, och kanske att folket tar sig hem imorgon.


Är man söt så är man



Efter den där blickan så måste ju bara askan ge sig snart så folk får börja röra sig igen.
I morse när vi åt frukost så sa dessutom Tara att hon skulle ta en tugga för att planen skulle börja gå, så då måste det ju bli så!

Sen så började Tara skolan idag, och hon var väldigt glad över att få fara dit och träffa allt folk igen.

Ashes and wine

Att en vulkan kan göra så mycket kaos i världen. Mor och far är fortfarande fast här, och ser väl som ingen ljusning just nu på hemfärdsfronten. Förhoppningsvis så ska de väl kunna börja få sig hem snart. Nog för att jag gärna har dem här, men ändå. Jag är ju inte borta allt för länge till (10,5 veckor typ :S) och då får jag ju träffa dem rätt mycket. Så vi håller tummarna på att askan ska somna snart och att flygen kommer igång. Dock kan jag säga att det är väldigt skönt med få turister som springer runt överallt och helt tyst då inga plan flyger över huset varannan minut.


20

Då var man inte tonåring längre då! Haft en underbar dag med föräldrarna. Sol och värme, inte så mycket turister, det gick faktiskt att röra sig! Kan verkligen inte säga att jag haft en dålig födelsedag.
Och som avslutning blev det en god middag också!


Fast

Ja, då kom ju föräldrarna i onsdags, torsdagen stängde alla flyg och nu sitter de fast här i England. De skulle egentligen åkt hem imorgon, men då typ alla flyg är inställda så blir inte fallet så, utan som tidigast kommer de hem på tisdag. Har dem gärna här, men känns ändå tråkigt att det händer just nu när de kommit, av alla dagar och veckor som finns. Men, men, vi får hålla tummarna på att flygen sätter igång nu i början av veckan så att folk kan börja ta sig hemåt och dit de ska.

Vi har i alla fall haft några underbara dagar nu och imorgon ska vi ta det som lugnt, blir en middag på kvällen då vi bestämde oss för att ta den imorgon och inte idag då de ändå blir kvar här.

Blir att lägga upp några bilder senare, då jag fått in dem på datorn, men snart ska jag bege mig mot sängen och lite sömn.

Översvämning

Vad har man hunnit med idag då?
  1. Varit i parken med barnen
  2. Shoppat lite hårfärg etc
  3. Fått sängen, nattbordet och golvet dränkt i cola
  4. Fått stor kram och många pussar
  5. Ätit soppa

Och vad gör jag nu?
Jo, jag sitter och väntar på att päronen ska komma online på datorn så jag kan prata lite om morgondagen med dem. Fatta, imorgon träffar man dem, tihi. Ni skulle förresten hört när Tara skulle uttala deras namn, haha, riktigt gulligt. De har ju som inte de lättaste namnen att uttala för engelskmän.

varning för sött


ser ut som solen

Om två dagar väntas besök, och vet ni vad väderleken säger? Jo, soool! sett onsdagens och torsdagens, och båda de dagarna ser i alla fall ut att bli sol, får hoppas på att det blir så och att det även håller sig i helgen.

Ikväll blir det lugna puckar och sedan imorgon jobb och sen får vi se vad som händer på kvällen. Är det bra väder på dagen så ska jag i alla fall ta med barnen ut, kanske battersea park om man orkar ta sig dit. =)

Ser i alla fall fram emot att få träffa mina fina föräldrar på onsdagkväll, och vara med dem fram tills dess att de åker hem på söndagmorgon.


83

Det har varit riktig sommarvärme ute idag, och dagen har spenderats med Nina på stadens gator. Blev inte så mycket shoppat, men ett par tygskor och sockar som jag tänkt skicka hem till Sverige i alla fall.

Nu sitter jag inne och har just ätit middag och funderar på vad man ska göra ikväll, bad? se film? Det ser vi med tiden.

Imorgon blir det sovmorgon och sedan ska jag umgås med Rory från 12 - 17, sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Veckan som kommer bjuder i alla fall på ett besök från päronen och en ny ålder, då jag ska gå från tonåring till 20-åring!



Jag kan ju också säga att barnen är så underbart fina och snälla och man får leende på leende.
Har lagt barnen idag och de har varit så snälla, Tara har börjat fråga mycket om John senaste två dagarna, tror hon saknar honom här fastän hon typ inte vågade säga ett ord till honom.

Jag satt idag och pratade lite med John på Skype och Rory kom till mitt rum och blev helt överlycklig när han såg John på datorn och pekade, log, skrattade och sträckte ut armarna för att få en kram av honom, vilket var lite svårt, sen kom Tara och stod lite på sidan och såg glad ut över att se honom, men fortfarande blyg. Sedan när det var dags att lägga på för att bada Rory så började han storgråta när John försvann från bildskärmen, hehe, han är så söt så!

Hoppas vädret håller i sig imorgon säger jag bara, för då ska jag och Rory bege oss ut i parken och leka coola typer! Kanske till och med kan ta oss till Battersea park och leka vilse i skogen :P

It's a brand new day, the sun is shining...

Dagen avslutades som väntat med en höjdare!
Grym musik och härlig stämning.
Jag har väl nämnt att jag skulle se Joshua Radin idag?
Om inte så vet ni det nu!


Dagen:

Jag steg upp
Strök kläder
Var med barnen som kom hem
Packade upp barnens saker
Begav mig mot Oxford circus där jag mötte upp Elias
Åkte till Shepherd's bush
Såg konsert med Joshua Radin, och fick se Zach Braff i publiken
Åkte hem
Ligger nu i sängen och ska slumra!

Och btw. det har varit varmt idag, jaa, en sådan där varm dag som man nästan kan kalla sommar!

85

Snacka om snögubbe - Norran

Sådant roar sig folket med hemma, medans man själv sitter här och önskar att man var med.
Men kan i alla fall försöka trösta mig med att vi har sol, hyffsat varmt, ska på konsert ikväll och att barnen kommer hem idag. Tycker bara att det är synd att ett så fint väder kommer just när John har åkt, vi hade verkligen inte tur på överdrivet många plan, men vi levde gott ändå.

Ska försöka få mitt humör åt det bättre hållet så att tiden inte står stilla hela tiden. Sen får vi se om det blir någon eventuell trip utanför London i helgen, skulle sitta bra känner jag!

12 veckor avklarade, 12 veckor kvar

Att en eftermiddag kan kännas sååå lååång. jag längtar riktigt till familjen kommer tillbaka så man får något att göra, så att tiden får gå framåt. Morgondagen ser ut som ett enda stort frågetecken, ska nog stryka lite av de som finns nere i korgen, sen får vi se vad som händer fram tills dess att jag ska åka in mot stan och sedan kolla på Joshua Radin. Fredag ska förhoppningsvis se ut som vanligt med jobb, Tacka vet jag jobb så man får något att göra när alla andra ändå är borta och man sitter här och ugglar in i en vägg helt själv.

Visst jag längtar hem, saknar mitt hem och allt fint folk, men nu vet jag att jag inte kommer hem först om 12 veckor, så man får göra det bästa av det. När man sitter här i huset så saknar man verkligen barnen, de kan verkligen få en att må gott och man orkar med vardagen som i övrigt går väldigt upp och ner. Träffade i alla fall en tjej förra veckan som kom hit i Februari som är otrolgit trevlig, så eventuellt kommer man börja se mer av henne. Har ju som haft otur med allt folk jag träffat här nere, då de flesta åkt hem p.g.a. olika anledningar, och det kan jag säga tar på ens psyke.


Too fast

Efter en underbar vecka så är man tillbaka till vardagen igen för en vecka, då min mor och far kommer ner nästa onsdag. Jag måste säga att en vecka kan verkligen gå för fort ibland, och att åka tillbaka ensam från Heathrow kan kännas som en evighet då man bara vill tillbaka och få den där oskyldiga, varma kramen.

Men jag har kommit mig halva vägen på resan, nu återstår den endra halvan, och den ska vi klara av också. Förhoppningsvis blir den lite varmare och bara flyter fram.

Vad har hänt under veckan då? Joo, många kramar och pussar, en tripp till Richmond park där vi trodde oss gå en väldigt stor del av parken, men som sedan visade sig bara vara typ 5% av den, vi har åkt London Eye, varit till Notting Hill, sett film, lagat mat och bara levt i varandras närvaro. Och idag har jag följt John till Heathrow för att nu vara ifrån varandra ytterligare 3 månader! Det går, men det är svårt och inte skoj alls!


RSS 2.0