Det är ingen vanlig vecka inte

 

Så har ännu en helg passerat, och den har bjudit på bl.a.

  • Film
  • Trevligt sällskap på chokadfestival och fik
  • Regn
  • Lite shopping
  • O'neils med Miriam
  • Tate Britain med Miriam

Och gott folk, denna vecka är inte som vilken vecka som hellst!
Nä, denna vecka kommer nämligen John hit och det känns riktigt bra vill jag lova.
Om 2 dagar sitter han här, då har vi inte träffats på 11 veckor.

Jag vill ha onsdag nu!

Vintern rasat ut bland våra fjällar

Vissa sägar att det snart är vår när det ser att det är någon plusgrad på termometern,

andra säger att det snart är vår när de ser humlor och getingar flyga runt bland blommar på träd.


All out of love

1. Sara fick idag frågan "Hej, är du en Nanny här?" påvägen hem från parken. Känns bra att få den frågan istället för att bli kallad mamma. (Hon ville veta lite genom att hon inte visste riktigt hur hon skulle gå tillväga med att söka nanny.)

2. Sara stötte på en störtskön man som sjöng väldigt högt och med mycket känsla medans han målade ett hus när hon skulle hämta Tara på skolan.

3. Vi har fått oss en Fatboy i huset (en jättestor sackosäck för er som inte vet vad en fatboy är)

4. Sara mötte på ännu en man som sjöng väääldigt högt och vääldigt mycket känsla när hon gick längst schoppinggatan, men denna man pratade i telefon och var inte lika skön, han var mer så att alla kollade konstigt på honom och undrade vad han gjorde. Den förra mannen sjöng ju som en mysig ballad medans denna körde något eget skulle jag tro. Kanske ville göra livet till en musikal med dålig smörmusik blandat med skrikmusik?

5. Sara lyssnar på partymusik och kollar in ett schema som hon fått om jobb när hon kommer hem till Sverige

6. Om exakt en vecka så är Sara med John!


It's a date

 

Hänt senaste 2 dagarna? undrar ni, och Sara svarar med: Inte så mycket alls.

Playdate, Latchmere, fika, och sådant vardagligt.

 

På torsdagnatt kommer Anna hit, och nästa vecka John, så lite nytt blir det framöver! Känns riktigt skönt.

Sen ni där hemma på klockarhöjden, ni kanske kan få räkna med mig till sensommaren! ;)


Wherever you are, the moon will never be bigger than your thumb


Brand new day


Funhouse

 

För att göra helgen kort:

 

Fredag

Middag med Erik, Elias och Tina

O'neils med ett glas öl, jägerbombs och dans

Sova hos Tina

 

Lördag

Umgås med Tina i Blackheath

Hem för att vara barnvakt

Julia på besök

sova

 

Söndag

Sovmorgon

Ut på långpromenad

Battersea Park

Sitta vid Themsen och njuta av solen

Sockervadd

Hem till huset och middag

lugnet i rummet


Kåldolmar & kalsipper

 

Ja, nu är helgen väldigt nära vill jag lova, ett sista ryck idag och sedan blir det middag med Tina, Elias och Erik inne i stan och sedan kanske ut på vidare äventyr innan jag och Tina åker hem till henne där jag ska slumra inatt, för att sedan vakna upp och spendera lite tid i hennes område i London. Sedan ska jag spendera lördagskvällen i huset då jag är barnvakt och efter det får vi se om jag kanske träffar antingen Julia eller Miriam på söndag.

 

Ni kan aldrig gissa vad jag gjorde till middag igår...Kåldolmar, haha. Något alla ungdomar ställer sig och tillagar nu för tiden, inte sant? Men måste faktiskt säga att de blev rätt goda, saknade bara lite salt, annars så!

 

Sitter just nu med en hemmagjort hårinpackning p.g.a att min hårbotten är jättetorr, inte skoj alls, så jag hoppas att detta ska fungera lite i alla fall.

 

Sen vill jag bara säga en sak: 12 dagar tills John är här! Fattar ni hur kort tid det är? Ser fram emot den dagen vill jag lova!


Två sötnosar

 

Mitt fina sällskap under veckan!


Överhettad

Efter diverse fina miner så dog skype för att sedan inte

vilja återuppliva kontakten mellan dessa två liv.

Skype blev helt enkelt överhettad! Vi kan säga det i alla fall.


So it goes

Så har Madde åkt hem till Svealand, vilket känns jättetråkigt, men men, blir Stockholm för mig till sommarn.
Åt i alla fall god middag vid Covent garden igår och åkte sedan till hennes hus och fick väl sådär 3 timmars sömn, sedan till Heathrow och säga adjö, tog sedan tuben + tåg tillbaka för endast 1.40 pund, hur lyckades jag att få det så billigt? det är en bra fråga. Kom sedan tillbaka till huset kring halv åtta och la mig och vilade en stund innan jag skulle ut och röra mig igen.

Mötte upp med Miriam vid Clapham north och åkte till Notting hill och gick på marknaden. Hittade mig en kamera, så nu är jag nöjd! Hittade mig även några underlägg till koppar som jag tyckte var nice.

Kvällen spenderar jag i sängen med datorn i knät och nu börja 'Min bästa väns bröllop' på tv ser jag, trevligt värre. Egentligen borde jag lägga mig rätt snart, men får ta en liten sovmorgon imorgon innan jag ska iväg och möta upp med Julia. Kanske hinner mig en sväng till shoppinggatan här nere först för att kolla om en sak eller två.


Everything'll be alright

Vad har hänt hittills i veckan? Typ inget alls. Satt barnvakt igår hos en annan familj och kom tillbaka till huset kring ett, vilket resulterar till en trött dag idag. Ska försöka göra en tidig kväll inte bara p.g.a. att jag känner mig trött utan också för att jag börjar få denna jobbiga förkylnings-/feberkänslan igen. Kan också säga att hemlängtan har slått till igen, har idag känt för att åka hem och bara njuta av hemma, men men, går förhoppningsvis över.

Har fått en till sak att se fram emot nu däremot. Ska och se Joshua Radin den 8 april!
Så början av April kommer bli kanon.

31 mars - 7 april: Besök av John
8 april: Joshua Radin med Elias
14 - 18 april: Mor och far på besök (Phantom of the opera!)

Sen så blir det som vanligt i lite mer än 2 månader innan jag åker hem till juva sverigesommaren!


Sorry, orkar inte utförligare

Så var det måndagkväll, vad fort det gick, tycker nyss det var fredagkväll. Helgen har i alla fall varit toppen!
Fredagskvällen var jag barnvakt och tog det mest lugnt, sen på lördagen blev det först sovmorgon och sedan ut på äventyr med Madde. Vi gick till China town och skulle kolla om nå saker till hennes bror som vi inte fick tag på. men vi log ändå, sen så fika på Starbucks och efter det lite turistande på Buckingham Palace, gick i St. James Park bort mot Big Ben, London eye och tog tuben från Waterloo hemåt.

Väl hemma i Clapham tog vi oss en middag på ett av våra små smultronställen, och det blev lite av en upplevelse, och nu blir det nog inte dit någon fler gång, haha.
Servitören på stället (som typ var kring 30 och från Portugal) bjöd på Limoncello-shots och klubbor och började tala med oss och flörtade på, sedan skulle han helt plötsligt byta nummer för att ta en drink någon gång, ljög dock och sa att jag inte kunde mitt nummer, men fick hans, men tyvärr lillen, kommer inte ringa! Var dessutom inte bara han som flörtade på, typ alla i personalen! Aja, fick gratis limoncello i alla fall, kan inte klaga.

Kvällen spenderades vid datorn, Braveheart och ett glas vin.

Söndag bjöd på en tur till Camden med Madde och alla marknader som följer på det stället. Jag blev så otroligt trött i benen och stackarn hadde jätteont i nacken hela dagen, men tror det var som bättre idag. Vi hittade i alla fall 2 grejer var på en affär som heter Punkyfish! Go us!

Fick sovmorgon idag genom att jag tog barnen en stund på söndagmorgon och det var riktigt skönt. Sen så har jag gjort lite hemmastök, fikat med Madde, haft Rory på eftermiddagen och kört lite träning i ca 40 min, blir nog ut på en löparrunda imorgon hur lite jag än orkar.



Vankas barnvakt på onsdagkväll hos en annan familj, lite extra klirr i kassan där! =)

En röd gubbe och en drink på köpet

Till ära spenderas denna helg med denna flicka!

 

Ja, ni där hemma, här lever jag livet för tillfället. Gårdagen bjöd på många skratt och överraskningar, men orkar inte skriva allt just nu utan tar och skriver lite mer ikväll, för nu ska jag gör mig lite som människa och sedan bege mig ut på äventyr i solen.


Så ser jag oss tillsammans, och då är resan slut.

Då var det torsdag och helgen är snart här. Ska sitta barnvakt båda kvällarna och ha barnen någon timme på söndagmorgon, annars har jag inte många planer.

Sedan så är det bara 4 veckor till John är här, kan inte fatta var tiden tog vägen. Någon som vet?
Jag har alltså varit här nu i en tredjedel av tiden jag kommer vara här. 2 månader avklarade, 4 kvar.

Vet inte om jag sagt det förr, men säger det nu i alla fall, Madde som jag kommit som närmast här har bestämt sig för att lämna våren och åka tillbaka till vintern. Hon lämnar landet nästa lördag vilket jag tycker känns jättetråkigt, men får se till att ta en liten weekend i Stockholm innan jag tar planet till Skellefteå i sommar. Så har alltid något trevligt att se fram emot.

Gårdagen blev i alla fall som sådan att jag fick en sovmorgon och började 12 och hade Tara under dagen vilket var mycket trevligt. Älskar att ha barnen själv, är på något sätt lättare då. Vi for i alla fall till Tin Pan Annie och hon var lite blyg och ville ha många kramar. Och man kan ju inte annat än smälta av lycka när man ser henne stå på andra sidan rummet, kollar på en och springer mot en och hoppar upp i famnen för att ge en jättestor kram!


Vem kommer orka läsa allt detta? och vem kunde tro att det är Mars?

Fredag: Fredagen var som vanligt med jobb och kvällen avslutades med en mycket trevlig filmkväll med Madde. Disney ftw säger jag bara! Sen så kommer hon bege sig hem till kallare och snöigare breddgrader då hon bestämt sig för att lämna England och åka hem till Svealand, tråkigt med sant.

Lördag: Steg upp vid elva och började då jobba, Hade barnen hela dagen och det var helt underbart. Rory gick jättemycket och var helt överlycklig, vilket gjorde att jag blev helt överlycklig. Sedan så hade Peas bror fått en son natten till lördag, så vi åkte på eftermiddagen och hälsade på den lilla nya kusinen, och han var såå liten och söt.
Efter det så blev det hem och äta middag, bada och lägga barnen för att sedan vänta på föräldrarna och sedan bege sig ut på stan. Jag, Miriam och Louise hade alltså bestämt oss för att vi skulle ut och dansa och ha skoj, så vi hittade då till Tigertiger som ligger nära Piccadilly circus. Där blev vi till småtimmarna och kom hem vid 5.

Söndag: Vaknade kring 12, duschade och tog det lite lugnt innan jag började röra mig in mot stan där jag skulle få träffa Anita och Göran, trevligt att träffa lite släkt måste jag säga. Vi åkte till en marknad och gick sedan till en bar och tog oss ett glas vin/öl innan vi skilldes åt. Men var så otroligt trevligt att träffa dem tycker jag, sen så fick jag även mina löparskor av dem, vilket jag tackar jättemycket för. När vi skillts åt i alla fall så åkte jag till Clapham och gick till södra sidan för att äta middag med Madde, kom lite före henne dit så jag kollade ner i min lilla påse med löparskorna, och vad skådar mina ögon? Jo, en jättesöt liten nalle som mamma hade skickat med, blev helt överlycklig och mådde såå bra.

Idag måndag: Hjälpte till med frukost och så som vanligt och tog Tara till skolan, sedan gick jag till Cafe nero och köpte mig en varm choklad som jag tog med mig hem. Det har verkligen varit så soligt och bra väder idag, blir ju inte mindre glad av sådant. Städade i alla fall köket, vardagsrummet, trappan och sedan även mitt rum. Tvättade 3 omgångar tvätt och hjälpte sedan till med lunchen, efter lunchen så for jag ut och sprang en runda, måste säga att jag är förvånad över hur mycket jag orkade, och sedan körde jag lite armhävningar, situps etc. Sedan kan jag över överraska med att jag har läst idag, ja inte bara någon tidning eller så, utan börjat läsa en bok! Helt oftroligt.

Sedan har jag varit med Tara i lekparken och skrattat och haft skoj.
Måste verkligen säga att det känns som att jag har haft så mycket mer energi de sista 3-4 dagarna och det känns såå skönt, för jag känner mig mycket gladare. Sen insåg jag idag att det är Mars, var tog februari vägen? Var ju nyss 1 februari.

Så ansträngande är det att dra på vagnen.

hon gillar mest att dra den själv, så själv går man bara bredvid och ler

 

 

Och sedan måste jag avsluta med att säga Grattis till mina kära föräldrar som idag har varit tillsammans i 35 år och still going strong!

 

Och jag och John som varit tillsammans i 1 år och 2 månader.

Har en bit kvar till de där 35 åren.


I've got a feeling...

Denna helg kan jag bara beskriva med ett ord "Kärlek"
Den har varit så underbar och jag har fått så otroligt mycket energi, hoppas nu att den håller i sig de 4 veckorna jag har kvar innan John kommer :D Jag kan inte fatta att det bara är 4 veckor kvar, var ju nyss mer än 7 veckor.

Aja, orkar inte skriva allt nu, kanske sätter mig och skriver lite kort imorgon om vad som hänt under min helg, kan i alla fall bjuda på två bilder som får tala för sig själva så länge, så kanske ni får någon mer imorgon.

Baby Sebastian, kusinen som föddes natten till lördag

 

Tack kära föräldrar! Ni är för söta!

Den värmde verkligen


RSS 2.0