Solen var på besökSolen var på besök, efterlängtad och omtyckt.
Luften var frisk och blommorna lyste.

Måste säga att Tina gärna får komma hem nu, men får vänta tills onsdag, och då kommer hon inte slippa mig.
Någon dag här framöver ska jag lägga upp lite mer bilder från Turkiet som ni kan få se (För Siris skull)

Igår var man med Maja, och det var underbart, saknar flickan, men är man systrar så vet man att den alltid finns i närheten.

filterGick idag upp på övervåningen för att hämta ner en mängd filter till kameran som vi hade stående. Tänkte att jag ska försöka använda dem och se vad man kan få för fräna bilder när dem används. Löns ju inte att ha dom om dom endå bara ska stå i ett hörn och skräpa, nej nej.Dagar sen sist

You thought we'd be fine
All these years gone by
Now you're asking me to listen
  Well then tell me bout everything
No lies, We're losing time4 dagar sen sist jag hörde av mig här. Vad har hänt under dessa dagar undrar ni er då, och det ska jag berätta lite om.
Jag har mest varit i skolan, sen så har ju kören startat om, så tillbringade ca. 2 timmar på a-torp då. sen så har jag hunnit med att jobba lite när jag egentligen skulle ha sovmorgon (vad gör man inte för sin chef som har kris med arbetare, plus pengarna?!) Mycket mer kan jag väl inte riktigt säga att jag gjort. Sett disneyfilmer har jag förresten gjort.

Nu ska jag alldeles strax lägga mig ner för lite sömn. Är ju trots allt skola imorgon också.bluebird


Så var helgen snart slut och en ny skolvecka sätter igång imorgon. Helger bara försvinner, och vardagar kryllar det av känns det som. Har i alla fall haft en bra helg.

Fredagen bestog av en kortdag i skolan och sedan gick jag, bror, Emelie, Miik och Ida och åt på Matfesten, och efter det blev det en promenad hem till Miik och Ida där vi kollade på Göta Kanal. Den är ju helt underbar (första filmen). När filmen sen var slut kom John och hämtade upp mig och Amanda (som bor i samma område), skjutsade oss till Matfesten där vi lyssnade på Ständut Blakk som spelade. Riktigt trevlig kväll måste jag säga.

Gårdagen började med jobb och sedan till middag gick jag med Maja och Carro och åt på matfesten. Efter det att vi ätit gick vi hem till mig och såg film och tjollrade. När dem gått hem kom John förbi med lite tårta och vi pratade och såg på filmen Dumbo. Måste erkänna att jag aldrig sett den förr, lite smått pinsamt, dock sant.

Idag blir det kanske att träffa Tina, annars får vi se vad jag kan hitta på. Är ju inte så kallt ute, så kanske får gå ut och gå och ta med kameran för att fota lite.

långt bortaJag vill så otroligt mycket till stugan just nu, och vill även upp till Luleå och kolla in David och Mickis lägenhet. Var ju där för ett tag sedan när dom började flytta in, men nu har dom ju fått upp möbler ect, så skulle vara skoj att se hur fint dem har det.

Matfesten är ju igång nu också, så jag ska väl orka mig dit någon dag och äta, kanske blir imorgon eller på lördag, fast vem vet, kanske blir båda dagarna. Aja, det lär man ju märka. Nu ska det lagas mat hemma och sedan ha en lugn kväll.

Så kom tråkiga tider

Så har man börjat om skolan, och jag måste ju faktiskt säga att schemat inte såg så hemskt ut som jag trodde att det skulle göra. Se bara sovmornarna jag får på måndagar och tisdagar! Helt underbart när man jobbar på helgerna.Jag känner mig dock inte peppad på att plugga, hade gärna sett mig själv ta studenten året som var, men det är bara att bita ihop och ta slutspurten. Efter detta år är man ju trots allt klar med dessa studier som man inte ens vill ha. Plugga direkt efter gymnasiet kan jag då lova er att jag inte ska göra. Då blir det att satsa på jobb, utlandet, jobba utomlands och skaffa erfarenheter och upptäcka.


I just hope its worth the fightAll these years gone by
Now your askin me to listen
Well then tell me bout everything
No lies we're loosin time

Cause this is a battle
And its your final last call
It was a trial, you made a mistake, we know
But why arent you sorry, why arent you sorry, why?
This can be better, you used to be happy, try!


Lever gör manNu var det ett tag sedan man uppdaterade här känner jag, jag har verkligen inte orkat med det om jag ska vara ärlig.
Men mycket har jag gjort sen senast. Har inte blivit mest sömn denna vecka, utan det har blivit sena nätter och tidiga mornar. Tina och jag har badat i falkan sent på kvällen, vi har plankat oss in hos John och varit där, vi har grillat i falkan (natten som var) med folk, vi har varit hemma hos mig och sett film, tjollrat och mycket, mycket mer. Tänkte inte gå in så mycket på allt jag gjort p.g.a. att ni aldrig kommer orka läsa allt. Men lite att göra har jag då inte haft.

Jag har ju även hunnit med att jobba mitt i all denna röra, men jag trivs, jag trivs med livet.

Idag har jag mest bara tagit det lugnt och sett film, suttit ute och lyssnat på musik på balkongen, plockat hallon och nu väntar jag på att, hör och häpna, Tina ska komma hit. Något som inte alls händer ofta. haha

Lev och må gott folk, styr inte över livet, livet styr dig!

Ta mig till havetJust nu längtar jag ut till naturen. Sitta antingen ensam och bara känna livet, eller umgås med släkt eller vänner. Ta mig till ett ställe där jag bara kan andas.

Kanske får satsa på att fara till stugan, där finns allt som man behöver för att leva gott.

Tröttheten kommer ikapp

Har hänt lite allt möjligt sen sist jag skrev. Orkar inte berätta allt nu dock. Lägenheten i Luleå var riktigt fin, och det blev mycket shoppande på Ikea, dock inte mest för min del. Jag lyckades få med mig 4 koppar och 3 par skor hem.

Igårkväll kom Tina på besök och vi tjollrade på som vanligt, sedan anlände John och Oliver kring 00.50 kanske. Pratade, tjollrade och hade trevligt. Sedan åkte väl Tina hem kring fyra, halv fem och John och Oliver kring 06.00. Jag tänkte då lägga mig ner för lite sömn, och började tänka Det skulle vara så typiskt att dom skulle ringa från jobbet en sådanhär dag och fråga om man kan jobba förmiddag, bara för att jävlas lixom" Och tror ni inte att chefen ringer typ halvminut senare? Jodå, så sant så säg. Kände mig inte allt för trött just då, men nu känner jag hur tröttheten bara tränger in, och jag längtar tills mina timmar är slut så att jag kan gå hem till min säng och sussa ett tag.

Skönhetssömn behövs!

TorkanIdag har verkligen bara varit en slappardag. Imorgon beger jag mig upp till Luleå och där sova i brors och Mickis nya lägenhet, och sedan åka till Ikea i Haparanda på lördag.

Vi hade i alla fall tur med vädret

Inte har vi haft mycket som gått rätt på denna resa. Först krockar jag, Anton och Emelie med en riktigt stor ren, sen blir Carin och Jenny påkörda bakifrån, mamma och pappa får punktering, Anton förstör knät  och allt dåligt som finns där mitt emellan har nu hänt. det enda vi har haft tur med är vädret. Det är det enda som varit på vår sida. Vi skyller allt på den lilla keson (Emelies frukost som råkade slängas bort dagen vi skulle åka). Där började det elände som sedan skulle möta oss.

Alla lever i alla fall, trots alla missöden som mött oss på vägen.
Man kan gott säga att inget blev som planerat.

trött men levande

Sitter just nu i bilen och inväntar Anton som är en bit bakom oss. dagens sträcka väntas vara den jobbigaste.
Känner mig lite smått trött efter inte allt för mycket sömn, ska nog snart försöka sova lite i bilen.

Lev och må

Allt i sin ordning
Nu är allt som det ska, dock har man väl lite smått ont i fötterna efter färden till och från treriksröset, men sådant får man ta.
Vädret har varit väldigt bra idag, och cyklingen har gått som på en rälls. Sitter just nu i Karesuando och har just ätit lunch. Nu är det lite ompackning som gäller, sedan köra ikapp Anton och följa efter honom.

Inget i sin ordning

Dagen började bra, men blev mindre bra under färden. ca,10 mil utanför Gällivare kör jag, Emelie och Anton in i en ren, fanns inte en chans att hinna stanna. Som tur ör så klarade vi oss undan med endast någon streckning i nacken. Bilen däremot är bara skrot och renen klarade sig inte.

Aldrig har jag varit med om att så många tankar kan komma upp under så kort tid. Det gick så fort men endå hann man med att tänka så otroligt mycket, Renen var riktigt stor, ovanligt stor, och min första tanke va: "en älg!" Och för er som hört talas om olyckor med älgar så slutar det sällan bra, men detta var en stor ren


Snart smäller detImorgon beger vi oss ut på de svenska vägarna. Packning och sista förberedelserna är det som gäller idag. Vill ni följa resan så kommer vi hålla er uppdaterade på Genomsverige.blogg.se. Vi ska uppdatera så ofta vi bara kan. Jag kommer även skriva i min egen blogg under tiden, men följ gärna den andra bloggen också för mer info.

Nu ska jag ta och packa klart och sedan dra mig iväg och träffa lite vänner. Ha en trevlig dag gott folk!

RSS 2.0