regnet det bara öser ner


Ska alldeles snart sova så jag orkar upp imorgon och jobba.

Dagen har sett ut som så att jag steg upp kring 06.15 och mötte upp Gustav kring 06.30 tiden för att sedan skola in honom lite lätt på morgonen på jobbet. Tror det gcik riktigt bra för honom. Jag var där till klockan nio och sen fick han klara sig själv tills dess att Ingrid kom och bytte av vid eftermiddagen.

Efter det att jag slutat gick jag hem för att sedan åka till stugan över dagen. Ni ska bara veta hur underbart det är att åka dit, lugnet, tystnade, naturen, luften, känslan och allt där omkring! Obeskrivligt!

Vi åkte i alla fall till Linaforsen ett tag där Anton och Miik fiskade, jag och mamma fotade. efter det åkte vi tillbaka till stugan och det började ösregna, så jag la mig ner för att vila en stund, var väldigt trött, och helt plötsligt när jag vaknar så har det gått lite mer än 3 timmar. Kändes som en helt ny dag, så djupt sov jag i alla fall.

Take a walk in the sun



Tröttnaden smyger fram i mina ögon, men jag vill inte sova, för då kommer jag inte kunna somna ikväll.
Funderar på att gå ut och gå en sväng i det vackra vädret och sedan bege mig till Miik och se fotboll med lite människor.

Imorgon blir det att åka till stugan och njuta av lugnet och sen jobb på tisdag och tre dagar framåt. Sedan så ser det ut som att det blir Umeå på fredag, vet dock inte än om det blir hem på lördag eller söndag. Skulle vara skönt att vara där hela helgen faktiskt, men vi får se vad som blir.

Sådan helg!

Sitter just nu på jobbet och har lunch, och kan säga att jag känner mig lite smått less och uttråkad.

Sömn har jag inte fått mycket av i helgen, kring 3 timmar per natt, men oj så skoj jag haft det  på festivalen. Alltid skoj att träffa en mängd människor som man inte träffat på länge. Är det någonstans man träffar folk så är det på festivaler! Tror jag hälsade på dubbelt så många människor som man kände än vad Tina, Oliver och John gjorde tillsammans :P Stog ju någon i nästan varenda lilla hörn.

Imorgon blir det att bara ta det lugnt och ladda upp inför fler arbetsdagar. Kanske man kommer sig iväg till stugan där man riktigt kan koppla av och känna att livet är här och nu. 

Har nu två veckor till av arbetet och sen så bär det av till värme och bad. Kanske jag tar ledig till helgen och åker en sväng till Umeå?! Då får man komma undan lite från jobbet  då med. Hinner ju annars inte mycket mer än att sova och jobba om vartannat.


korta nätter



Dagen man trodde skulle vara ens lediga dag, blev en dag med arbete endå. vaknade imorse kring 06.45 av att jag svarade i telefonen (tur att jag inte vaknade i slutet av samtalet i alla fall) och chefen undrade om jag kunde hoppa in på förmiddagen och jobba. Så det var bara att stiga upp och gå direkt till jobbet, men snäll som hon är så ringde hon upp senare på dagen och frågade om allt gått bra och att jag slipepr jobba imorgon, och tro mig, det känns underbart. Ska ju jobba i helgen, och då kommer det inte bli mycket sömn genom att det är stadsfesten, så sömn behövs en dag.

Kusin med kompis är nu i stan och filmar för fullt, så vi har haft en kamera och mic upp i oss nu på eftermiddagen, och kommer nog bli mer av det i helgen och nästa vecka. Är som lugnt så länge man inte blir intervjuad. Hatar verkligen att höra sin röst på film, usch!

Funderar seriöst på att lägga mig nu, känner mig helt död i kroppen. Aldrig brukar jag vara såhär trött på kvällarna inte. Men jobbet gör väl sitt. I helgen så får jag dock känna mig hur trött som hellst, jag ska ha skoj!

Resan genom Sverige



Har nu gjort en design till brors blogg, där ni kan följa honom och hans resa.
Han kommer väl skriva mest om förberedelser inför cyklingen och sedan även under tiden han är ute och cyklar.
För tillfället minns jag inte exakt datum, men han far i början av Augusti i alla fall. Titta gärna in vet jag.

Se Antons blogg

It feels like home



Trött på morgonen
Snygg kille kom förbi på jobbet
Trevlig personal
Ensamt i köket
Trött när jag kom hem
Spillt ut mammas färg på golvet så jag fick köpa ny
Färgat mammas hår
Pratat med lillebror
Och nu, ja nu ska jag sova!

Efter sådär 5 dagar utan sovmorgon kan det vara rätt skönt att vara ledig,
och imorgon blir det en dag med mamma! Var ett tag sedan sist som vi bara hängde och var.

Ro för glatta livet

Sitter nu och har en kort fika på jobbet, inte så mycket att göra just nu om jag ska vara ärlig. Men, men, något hittar man säkert på.

Ska man orka sig till stan sen efter jobbet och kolla på när folk tävlar, eller ska man stanna hemma och ta det lugnt? Det är i för sig rätt trevligt och kolla på när dom ror, men vet inte om jag kommer palla, kanske om någon man känner går.

Är i alla fall ledig imorgon och sen blir det jobb och stadsfest i helgen. Typiskt att man ska jobba just när det är festival, men vad gör man? Finns ju ingen som vill jobba den helgen, så det går ju inte så bra att byta med någon heller. Aja, jag får sova ut på måndag i alla fall.


Golden Train



One thing I know for sure is my love for you is deeper then any root or stone
and mamma told me so don't walk the streets alone . I said.....

Tomorrow if a Golden Train came to take you away,
would you go or would you stay?


Fly away, take my hand



Jag kan inte fatta att jag kan vara så pigg som jag varit idag. Jag brukar alltid vara morgontrött, men dessa dagar då jag jobbat har jag varit pigg när väckaren ringer. Får väl se om jag är lika pigg imorgon när den ringer, i sådana fall blir jag riktigt impad på mig själv.

Dagen har i alla fall varit rätt lugn. Har jobbat på till 13.15, sen har jag bara suttit här hemma, ätit glass och slappat. Blir nog att se lite Morden i Midsomer snart och äta tårta.

Don´t turn your back on me



Imorse var jag väldigt pigg när jag steg upp, vilket är väldigt ovanligt för mig när det gäller tidigt på morgonen.
Jobbet gick bra, och personalen var trevliga idag.

Nu är jag däremot helt slut, la mig bara ner tvärt och 'pang' så kände jag mig som ett levande sömnpiller. Blir nog att gå på ica och köpa mig en glass, gå hem, se film och sedan sova. Är ju en ny arbetsdag imorgon.

Dags för lite mat i magen nu i alla fall.

Minnen som aldrig dör!



Jag älskar verkligen gamla minnen! Är det någon gång man inte vet om man ska skratta eller gråta så är det när man kollar på gamla bilder och pratar gamla minnen. Hur tänkte man egentligen? var gick det fel? Jag menar, man såg verkligen hemsk ut. Men roliga minnen har man i alla fall.

Sitter just nu och pratar med Sarah, en vän från min konfirmation, och det var så enormt längesen jag träffade och pratade med henne. Ska i sommar se till att jag får träffa henne när jag åker ner till södra Sverige. Trots att man inte träffas eller pratar ofta så har man endå lika skoj. Det är verkligen så det ska vara!

Mullret mullrade högre än bullret



Tror inte att det var mycket som gick rätt idag på jobbet. Personligen så gick det väl bra, men i stora hela så var det något som gick snett för oss alla. Sen så hade vi även besök av spöket Inga. Telefonen ringde, Veronka svarade men ingen där, sen ringde det direkt hon la på men fortfarande ingen där när hon svarade. Så fortsatte det ca. 5 gånger och sen till slut fortsatte det att ringa fastän hon hade tagit upp telefonluren. Lite småläskigt sådär, hehe.

Sen så tror jag att det måste åska varje dag. Är inga långa åskväder, men kommer alltid någon dunderstor smäll sen är det som slut. Blixten lyste i alla fall upp hela rummet idag, och vi som i princip aldrig hör mullret p.g.a. allt ljud vi har runt oss, kunde höra det mullret väldigt tydligt och klart, så, liten smäll var det i alla fall inte.

Raindrops keep falling on my head

Gårdagens fångst:



Kvalitén på denna bild är ju inget att hurra för, men det är i alla fall en fladdermus. Man fick ryckningar i nacken av att försöka få denna lilla krummelur på bild. Han var väldigt snabb i sina svängningar vill jag lova, men man ser ju endå att det är en fladdermus på bilden och inte bara en vanlig fågel.



Dagens händelser:



Gick lätt att stiga upp imorse, men tröttheten kommer nog imorgon, måndag eller så.

Sommarjobbet har nu satt igång och jag jobbar i tre veckor framöver. Inte ledig först på torsdag och sen jobbar jag 3 dagar, just dom dagarna man vill vara ledig på. Eller, fredagen må väl vara, men lördag och söndag kommer jag nog inte vara piggast på dock, är ju nämligen stadsfesten då, och jag tänker inte dissa det bara för att jag ska jobba. Nä, jag får klara mig, är ju fortfarande ung, så måste få leva lite.

I alla fall, när jag kom hem från jobbet åt jag glass, som ni kan se på bild, och såg Employee of the month som sändes på tv just när jag fixat min glass.

Nu sitter jag här och funderar över var jag ska hitta på ikväll, är ju inte bästa vädret så jag gissar att jag blir inne och ser någon film, ligger och lyssnar på musik eller något liknande.

Fladdermusens sus i den ljuva natt



Jag blev hemma ikväll och känner att jag borde lägga mig och sova snart, så att jag orkar med att stiga upp imorgon. Jag är ju inte den mest pigga på morgonen.

Bror Anton ringde för ca. 30 min sen och sa att jag skulle ta med kameran och komma ner till ån för att försöka ta en bild på en fladdermus som flög omkring därnere. Inte varje dag man ser en fladdermus flyga runt, runt om en, och länge dessutom. Jag sprang i alla fall ner och försökte fota, men det var inte så lätt genom att han var så snabb och dessutom hade jag inget teleobjektiv, så det blev lite svårt att komma riktigt nära. Men ibland kom han så nära att man kunde slå till honom med fiskespöt om man velat. Riktigt skoj faktiskt, roligt slut på midsommarafton måste jag säga.

Summertime


Glad midsommar gott folk!
Hoppas ni haft en bra midsommar och får en bra midsommarkväll.
Jag vet fortfarande inte riktigt hur min ser ut, är bjuden på ställen, men som det ser ut nu så stannar jag kanske hemma med bröderna. Är jättetrött i huvudet och var inte så peppad på mycket för tillfället. Men vi ser väl hur det slutar.

Har i alla fall sjungit i bonnstan och kan väl inte säga att det gick bäst precis. Kunde ha gått mycket bättre vill jag lova, men, det är ju inte hela världen med en dålig dag. Alla var i alla fall mycket duktiga, synd bara att vädret inte var med oss.

Nu blir det middag med bröderna mina.

resan genom stan



Idag har jag och David varit duktiga att göra bort en mängd ärenden på stan. Jag hade väl flest om man säger så, men alltid trevligt med sällskap när man går runt. Sen har man ju tur att han jobbar lite då och då på säterhill, så att man får lite förmåner när man handlar där.

Nu ska jag alldeles strax ut och gå med Maja, och sen kanske det blir någon film eller så.
Imorgon är det ju midsommar och jag har inte alls stor koll på vad som händer mer än att jag ska sjunga på dagen.

Rakt ner i backen

Kan ju inget annat än säga att Sverige var sämst idag! Zlatan t.e.x. vad gjorde han på plan? Han rörde sig ju knappt en millimeter..Nä, lite får man ju skämmas. Var väl i princip Ljungberg och Elmander som jobbade.

Nu ska jag se en film och tröstäta lite onyttigheter tror jag, kan behövas efter en så dålig som prestation Sverige gjorde idag!

Morgonljus

Bäste kund! Ni finns din order ------- att hämta ut i vår butik -------- Skellefteå.
Glöm inte att ta med din legitimation.

Vet ni vad detta betyder? Jo, inget mindre än att kameran min har kommit!
Blir att hämta den direkt mor kommer hem, vilket är om ca. en timme!



Har kollat in lite objektiv som jag funderar på att skaffa in lite senare i sommar. Får till en början nöja mig med det som följer med. Känner peppen, nu kan jag äntligen gå ut kring 3-4 på natten då det är soluppgång och försöka få den underbara känslan på bild med bra kvalité!

Faith is the key

Jag må se ut som en liten hösäck på bilden, men jag gillar den endå!


(Foto : Tina Hedström)


People get ready
Theres a train a-coming
You dont need no baggage
You just get on board
All you need is faith
To hear the diesels humming
Dont need no ticket
You just thank the lord


Happy face!

              

Denna bild / flicka gör mig alldeles glad! Kan inte bestämma om jag vill ha den i färg eller svart/vit, för den gör sig bra i båda. Men inte kan man hålla sig borta från att bli glad i alla fall!

Var i Ursviken och hängde där vid älven, och någon gång ska ett gäng dras ihop för att grilla där. Var som ett trevligt ställe tycker jag.

Jag har inga planer för morgondagen, men jag vill hitta på något så jag slipper sitta här hemma och göra inget alls. Hoppas verkligen att kameran kommer imorgon, men det kommer den nog inte göra. Dock ska den komma senast på måndag.

Brevet som aldrig dök ner i brevlådan



How many pages to write
Dreams and bruises there to divide


Strange loves
(Strani Amori - Laura Pausini)

Denna låt får en att komma tillbaka i tiden, ligger många minnen i den. Jag lyssnade verkligen mycket på den ett tag och satte mig just och lyssnade på skivan jag fick av min italienska vän Laura för något år sedan. Jag vill verkligen bara tillbaka till Italien när jag hör den och bara sitta och njuta av livet och umgås med italienare. Det är helt underbart. Jag hoppas verkligen att det blir Italien nästa år, och att jag får möjlighet att träffa henne då. Sen har jag seriöst funderat på att skicka ett brev till Pietrabruna där vi skaffade oss lite vänner och se om dom fortfarande bor kvar där, var ju som ett tag sedan man hörde av dom. Jag skulle i alla fall bli helt överlycklig om jag fick ett brev någon gång på posten. Kanske att jag satsar på det endå, kan ju inte bli värre än att jag inte får något svar.

Sen på tal om brev på posten?! Hur ofta får man det nu för tiden på en skala? Minns faktiskt inte sist jag fick det. Tror det var av Josefin som bor i Örebro, och det var kanske två år sedan. Det enda man får på brevlådan nu är lönebesked och tråkiga brev, inga brev av vänner eller så. Nä, allt ska vara över datorn nu! Brev på brevlådan är extremt underskattat! Eller underskattat vet jag inte om jag kan säga, för alla blir helt överlyckliga när dom väl får det, men hur många orkar skriva själv? Ingen!

Sång, regn och brand


På något sätt måste jag säga att jag gillar denna bild.
Micken må vara lite ivägen, men det har sin charm, i alla fall i mina ögon.
Bilden är tagen 1 juni då John och andra sjöng i logen.

Vädret idag har verkligen varit konstigt idag, var först molning, sen blev det regn, åska och ca. 5 min senare fanns inte ett moln på himmelen och värmen var här. Mystigt men trevligt att den kom till slut,

Steg upp kring halv elva då jag hjälpte Emelie att föra över lite bilder och sedan gjorde jag mig klar för att fara till stan och äta med Tina. Var egentligen menat att vi skulle fota, men vädret gav inte riktigt med sig så vi gick hem till mig istället och hade trevligt. Fick några bilder tagna då solen kom fram tills dess att hon skulle röra sig hemåt. Imorgon däremot så blir det att åka till Ursviken och fota. Får hoppas att vädret är med oss då.

Sen så brann ju Ursvikenskolan igår, så får väl se hur mycket som är kvar av den, vilket är ingenting av en del av skolan.
Tragiskt, men sant.

Sjung från hjärtat, sjung



Emelie hittad känslan i låten som spelades på radio vid detta tillfälle, och jag måste hitta rätta känslorna till låtarna jag ska sjunga på fredag. Man ska inte bara sjunga, utan man ska ha något att förmedla och visa att man menar det man sjunger. Detta kan ibland vara riktigt enkelt men också vara lite knepigt ibland då man inte riktigt är på hugget för något. Jag hoppas bara att jag lyckas innan fredag. Alla i Skellefteå är ju så välkomna att lyssna. Gäller inte bara att låta bra, det ska även vara lockande att se, med andra ord, se att man menar det man sjunger.

Två lyckliga dårar



Snart är jag en kamera rikare och lite pengar fattigare.
Tur att man jobbar i alla fall så att man inte blir helt pank.
Sen har jag skickat mail till Din fiol och meddelat att jag vill sälja min fiol, så snart är jag väl en fiol fattigare och lite pengar rikare. Då får jag se hur min ekonomi ser ut mot hösten, och kanske jag får mig nå nya objektiv. Det väntas att se. Annars kan jag behöva pengar till diverse resor som är framöver. Måste ju snart börja spara ihop till Afrikaresan.

Nytt skall det förhoppningsvis bli.



Håller på att klura fram en ny design, så om det ser lite konstigt ut är det inte för att jag blivit knäpp.
Jag är dock väldigt bra på att vela, tror Tina smittar av sig lite av den delen, Haha.

Många dagar innan den perfekta dagen



Nu är denna arbetshelg klar och imorgon ska jag och Tina ut och fotografera. Vi får se vad det blir för trevligt tema vi ska hålla oss till, sen får vi ju hoppas att vädret är med oss. Men jag har inte träffat henne sen vi fick sommarlov tror jag, värst vad tiden går fort alltså!

Nästa vecka börjar jag jobba på dammen och blir där tre veckor och efter det bär det av mot Turkiet! Ska bli så otroligt skönt att komma bort en stund. Sen får vi se om det blir Stockholm med Tina efter det, måste bara se mellan vilka datum vi kan och med kusinen om vi kan bo i hans lägenhet.

Ikväll blir det ev. att beställa en kamera och dessutom höra av mig till Din fiol och höra om jag kan sälja mig fiol därigenom. Den har nu nämligen bara stått i mitt rum i ca. ett år utan att jag använt den. Det enda jag använt den till nu på sistone är en fotografering, och känner väl inte att det är värt att ha den för att ev. kunna fota den. Har ju kompisars fioler jag kan fota i sådana fall. Så nu är det dags att den ryker!

Gammalt som får en att skratta och gråta på en och samma gång



Här sitter jag och kollar på gamla kort sen några år tillbaka och jag måste ju bara få skratta lite. Jag var blond, och ingen känsla för stil alls. Är det någon skriven lag på att man ska ha konstig och ful smak när man är yngre? Kan ju säga att ni tyvärr inte får roa er med någon av de hemska bilderna, ni får istället se tre bilder som inte är värst, men just bara för att alla tog kort med webcameran, och jag kunde väl inte vara göra annat än göra detsamma. (Måste dock säga att jag gillar lite håret jag hade på mittersta bilden, ser lite luftigt ut.)

En vän till mig sa att jag såg ut som en som man bara vill krama om på bilden längst till höger, kan väl inte riktigt hålla med genom att jag själv tycker jag ser hemsk ut på den, men lite skoj att höra endå. Tur att man kan se kramgo ut någon gång.

Flyg med dina vingar, högt över taken!



Livet är inte alltid en dans på rosor. Kom till jobbet och blev skrämd av Zorka, och jag tror hon blev lika rädd för mig som jag blev för henne. Skulle nämligen gå och hälsa på dom i matrummet så att dom skulle se att jag kommit, men då när jag skulle öppna en dörr så öppnar hon den samtidigt, och ingen av oss var beredd på att en människa skulle stå på andra sidan dörren. Hehe, blev lite smått komiskt, men sen hände det väl inte den roligaste saken heller idag. Ska nog inte gå in på sak, men absolut inget man vill ska hända, hände.

Funderar nu på att sätta mig och fika och sedan kontakta Tina och se hur det blir ikväll. Jag undrar hur jag kommer mig hem ect. men det löser sig nog på ett eller annat sätt.

Världen som är full av ljus och glädje under sommarens dygn!


Jag tänkte idag vara duktig och stiga upp lite tidigt och fara ut och springa i morgonluften, men inte blev det så inte, nä, jag var så trött att jag vaknade tio i ett vilket inte var så tidigt. Får ta det någon annan dag istället tror jag. Imorgon och söndag måste jag stiga upp tidigt i alla fall p.g.a. att jag ska jobba. Men det är kortdagar, så det är som lugnt.

Gårdagen var riktigt trevlig, började ju med bakning och städning och senare på kvällen ringde Maja och frågade om vi kunde hitta på något. Det slutade med att vi satt i 4,5h och såg Tillbaka till Eden. Nästa gång ska vi se en film på sådär 6h. Låter det inte trevligt?

Sen måste jag ju säga att jag älskar nätter! Följde med Maja en bit på vägen när hon skulle gå hem, och jag blev helt förälskad. Jag ville bara ta en kamera, gå runt och fota, njuta av luften och att det är ljust hela tiden. Har bestämt att jag ska dra ut Tina någon natt och fota hela natten!

Clean house.



Solen tittar fram men värmen är inte riktigt med, men jag är då i alla fall inte ute, utan jag städar och bakar idag. Är inte ofta man orkar sig till att baka känner jag, men har nu bakat tre kakor och hela rummet är så gott som klart.Vad jag däremot måste göra någon dag är att rensa alla lådor, måla om kring fönstret och garderoben.

Nu ska jag slå på skön musik och fortsätta städandet och bakandet.

Sov till ljudet av brevlådans magi.



Jag borde egentligen sova nu, men det är så mysigt att vara uppe på natten då det är alldeles tyst och stilla. Jag får alltid sådan lust att fara ut och springa eller ta en promenad denna tid då det är ljust även på natten.

Kom nyss att börja tänka på en sommar (tror det var 2 år sedan) som jag alltid var uppe till 3 på natten p.g.a. att jag inte kunde sova först jag hört brevbäraren lägga tidningen i brevlådan, helt sjukt, men sant. En dag ville jag dock lägga mig tidigare och blev galen på att jag inte kunde somna, så jag gick ut smällde i brevlådan och vips så var det jättelätt att sova. Jag undrar verkligen hur det kom sig att jag inte kunde sova utan att höra ljudet från brevlådan. Aja, det lär väl bli ett evigt mysterium.



I´m ready for the storm



The lightning strikes and the wind cuts cold
Through the sailor's bones, to the sailor's soul
'Till there's nothing left that he can hold
Except the roaring ocean

But I am ready for the storm, yes oh ready I'm
 I'm ready for the storm, I'm ready for the storm



Funderar på att ändra designen lite, något tips kanske?

Vem vet



La mig vid 4 inatt och vaknade för ungefär halvtimme sedan. Jag är verkligen  dålig att lägga mig tidigt när jag är ledig, men så går det när man är en nattmänniska. Satt vid datorn och talade med lite vänner till jag började inse att min bror inom kort skulle komma ner för att fara till jobbet och jag sitter upp.

Solen lyckas krypa fram lite då och då ser jag i alla fall, så det blir nog att gå ut och så lite fröer plus att jag ska städa klart rummet mitt. Är ju nästan så att det ser snyggt här inne nu!

Jobba, jobba, fast inget jobb finns.


Jag fattar inte hur jag kan vara så extremt trött. Steg upp kring 12.00 och började jobba kring 13.00.
Måste vara vädret som drar ner orken, kanske ska man ta på sig lite regnkläder och ta en promenad i regnet och den friska luften, men tror inte jag orkar det. Får se vad som blir.

Vad jag inte visste när jag kom till jobbet idag var att jag skulle visst skola in en tjej som ska jobba där i sommar, plus att det var en diskhjälp där. Jag skulle med andra ord förse 3 människor med jobb, mig själv och dessa två. Inte lätt vill jag lova. Man har nog lite att göra när man är två, hur ska jag då lyckas hitta saker att göra för tre? Aja, det gick fastän vi inte fick mycket jobb att göra. Var väl mest i slutet man fick saker att göra då man skulle plocka undan, städa och stänga ner. Känns ju lite skoj att inte vara den mest okunniga för en gångs skull, utan vara den som kan det mesta och vara "chefen" på stället och säga vad andra ska göra. Inte varje dag man får göra det inte.

It´s raining men


Så var det tisdag och regnet faller lätt mot backen. skulle vara skönt att sitta under ett plåttak just nu och bara njuta av lugnet och regnet, men, detta jobbiga men, chefen ringde och frågade om jag kunde jobba eftermiddag p.g.a. att en blivit sjuk, och vad ska man säga?! Man är ju så illa tvungen att säga ja! Får se det ljusa i det hela, får pengar för det!

Och grattis Tina som klarat teorin idag! Ett steg närmre körkortet nu! :D

Lullaby


Sommaren var här ett tag, men nu har det tagit en vila tror jag. Regnat mest idag, men jag hoppas att solen och värmen snart kommer tillbaka.


(Amanda - Gör en somrig pose)
Vacker sommarpose, eller?

Words



Jag hoppas verkligen att man kan komma sig iväg till Umeå nästa vecka. Vill dit och bara hänga och komma undan från Skellefteå lite. Brukar aldrig vara i Umeå, så jag hittar absolut ingenstans, men som tur är så har jag Amanda som kan stället. Blir väl bara mys på café och se allt mest vilka människor som bor där!

Ett liv för mig



Idag är jag verkligen hur taggad som hellst på att fota eller bara vara ute och gå.
Sitter här och tänker på en mängd olika teman man kan ha till fotografering och känner för tillfället att detta kan blir riktigt skoj. Min fantasi har verkligen inget slut, får se hur detta slutar, men skoj ska det bli. Välkomnar sommaren med öppna armar.

Kom liljor och ....



Nu är helgens arbete klart och jag får 5 dagars ledighet, sen är det två dagars jobb, ledig 5 dagar och sen blir det jobb i 3 veckor, och efter det bär det av mot Turkiet. Tror jag ska slå av min mobil när jag lägger mig så att ingen ringer 6 på morgonen och vill att jag ska jobba.

Vad ska man hitta på resten av dagen?

Gravity



Ni ska bara veta vad jag har sovit idag, steg upp 12.10 efter det att telefonen ringt.

Nu måste man nog slänga i sig något i magen så man inte hungrar sönder på jobbet, börjar ju om 30 min.
Ni som bor i Skellefteå och vet var jag jobbar får mer än gärna komma och hälsa på vill jag lova! Det är inte det roligaste att stå helt själv i köket.

Return..



Har ikväll suttit vid tv:n med mamma ca. 4 h 20 min och sett Tillbaka till Eden från 1985. Den var faktiskt riktigt bra enligt mig och helt klart värd en chans för er som inte sett den. Romans, spänning och lite humor.

Imorgon blir det jobb från 13.00 - 17.00 sen får vi se vad som händer på kvällen, ska ju upp och jobba 06.45 - 13.15 på söndag, efter det har jag ledig rätt mycket fram tills jag ska jobba 3 veckor i kök.

Den blomstertid....



Gårdagen var riktigt trevlig;
  • Skolavslutning på morgonen
  • Glass på ainas med nästan hela klassen + fler
  • Kolla på studenter som sjunger på torget med Maja och Tina
  • Hem och ta det lugnt ett tag och njuta av solen
  • Tina kommer och vi ser Sydney White (som för övrigt var rätt rolig)
  • Går ut på stan och kollar på alla festande studenter och träffar många andra vänner som firar att sommarlovet är här.
  • Blir erbjudna skjuts av en helt okänd man som kör upp bredvid oss. (Vad tror han egentligen? Aldrig att jag hoppar in i en helt okänd bil hur trevlig än människan är!)
Idag blir det nog mest att ta det lugnt om inget kommer upp. Kanske får orka mig till att städa upp mitt rum?! Aja, får se vad som händer, ska i alla fall äta frukost/lunch nu.

beslutsångest



Jag måste säga att jag verkligen inte är lyckad, kollade mig nyss i spegeln och insåg att jag typ bara solat ena sidan av ansiktet, så imorgon måste jag sola den andra så det inte ser helt galet ut. Man kan inte alltid vara den mest intelligenta. Men, men, har i alla fall en hel sommar att fixa till allt.

Har fortfarande inte bestämt om jag ska stanna hemma imorgon och umgås med folk eller åka till Luleå på studentmiddag för att sedan åka hem igen på kvällen och typ inte ha något att göra och eventuellt hitta någon att träffa ute. Någon som kan hjälpa mig med detta extremt svåra beslut?

Burned by the fire


26 grader i skuggan och har säkert varit varmare under dagen.
Bränd av solen efter ca. 5 timmar ute i solen.
Ränderna från igår är borta, men nu är det nya,  dock lite snyggare linjer.

Erik drog oss till skolan imorse för att spela När och Fjärran på geon, sen så var skoldagen över och sommarlovet är här. Bara själva skolavslutningen kvar nu.
Efter det att jag ätit lunch gick jag hem och satte mig på gården ett tag och efter ca. 30 min gick jag ner till älven där jag och John satt och snackade och brände oss om armarna, kan säga att det svider om ena armen nu och jag är röd som en kräfta av att solen bränt mig.

Ikväll blir det nog att sitta inne och ta det lugnt, luta mig bak och bara njuta av att sommaren är här.
Denna sommar ska jag bli riktigt brun har jag bestämt mig för! Ute varje dag, i ur och skur.

Vi gick på balen med endast en klack



Har nu varit och kollat på årets studenter som är på bal ikväll och dom var så vackra så.
Nästa år är det en själv som går på bal och tar studenten, längtar som bara den.

Fick mig "fina" ränder på ryggen idag. Ett tips till er: Sitt inte i solen i mer än två timmar med boxarlinne, linjerna blir inte de vackraste. Som tur är så brukar det gå ganska fort att bli av med ränderna.

Sail away



Det är verkligen underbart att vara ute och fota på kvällen, ljuset är som bäst då och på morgonen (riktigt tidigt på morgonen). Inga hårda skuggor och bara luften gör ju att man fylls av inspiration.

När man sitter här och tittar ut genom fönster så känns det inte som att klockan är tolv, utan kanske som åtta, men så är det ju inte riktigt. trevligt är det dock. Jag håller tummarna på bra väder imorgon så att det inte regnar på att som går på bal och så att man kan få nå fina bilder på dem.

Sing out loud


Så otroligt skönt att man inte har några lektioner alls kvar.
Dagen har sett ut som så:

Steg upp 11.15
Träffade Tina och Jenny (GRATTIS TINA PÅ 18-ÅRSDAGEN :D)
Gick till karnevalen som väl inte var den roligaste om man säger så, men träffade i alla fall lite kompisar.
Jag, John och Oliver tog en promenad och satte oss ner på en grässluttning och pratade och hade trevligt.

Har nu fått en helt ny dataskärm vilket känns hur skönt som hellst, vilken stor skillnad säger jag bara!
Tack mor och far!

Dance all night long


Vi är många som talar om havet
Men få har havet i sin blick

Och vi är många som talar om himlen
Men få kan förstå en evighet

Jag såg en man, han bar himmelen inom sig
Men var han finns nu finns det ingen som vet


Sing from your heart



Var och lyssnade på musik i logen idag där bl.a. John sjöng "What a wonderful world" och Maja och Karolina sjöng och spelade fiol på några låtar. Hann bara lägga upp två bilder nu, kommer kanske någon mer där Karro får vara med också.

Måste säga att dom var riktigt duktiga som alltid!

Resten av kvällen har bestått av middag med Amanda, Karro och Maja där vi åt, pratade och hade allmänt trevligt.

RSS 2.0