tidsoptimistOj vad man kan få jobba med läxor ibland, och bli arg på sig själv att man inte börjat med dem tidigare, men sådant är livet gissar jag. Är man dålig på planering så är man.

Imorgon slutar jag i alla fall kring 11.55 och beger mig av kring 13.00 till Luleå och ska vara där med Victor. Blir väl att hänga på stan, fara förbi bror en sväng och hämta samt lämna vissa saker. Känner på mig att det kommer att bli en trevligt dag.

Don't look back..I can't waste time so give it a moment
I realize nothing's broken
No need to worry bout everything I done
Live every second like it was my last one


Längesen sistVarit väldigt dålig på inlägg denna vecka känner jag. Har haft så mycket för mig att jag verkligen inte haft i tankarna att skriva. I helgen har jag i alla fall varit i stugan med Jonas och bara tagit det lugnt. Är så skönt att inte ha någon dator att gå till ibland, utan bara sitta ner, prata, spela spel, se nån film eller så. Ska se till att åka dit så fort som möjligt igen.Nu händer det saker


Foto: Fredrik

Tiden bara flyger fram, och jag har satt upp en plan nu för hösten. För tillfället känner jag mig väligt duktig, men får se om jag känner mig lika duktig om någon vecka. Det lär vi ju om inte annat märka.

Sen har jag ju bestämt mig för att bli nyttigare, mindre dator, mindre sötsaker och, ja, jag ska helt enkelt börja ett sundare liv. Bara att jag peppar inför denna höst/vinter. Jag ska känna att jag gjort något bra och att jag åstakommit något! Jag känner peppen vill jag lova!


The real lifeI got a brand new attitude
And I'm gonna wear it tonight
I wanna get in trouble
I wanna start a fight


Helg


Foto: Maria Johansson

En ledig helg är otroligt skönt att ha vill jag lova.
ikväll blir det film och umgänge, och imorgon funderar jag på att far ut och fota, måste bara försöka hitta mig en som vill stå modell. Roligare att vara i all fall två pers. och var ute och fota.

doft

Det doftar här i huset.
Hade lovat David att göra en kladdkaka tills dess att han kommer hem, så ha nu bakat en hel långpanna, så ska väl inte ta slut på  röda i alla fall. Sen om jag känner för att vara riktigt snäll så kanske jag bakar en och skickar iväg till Norge också där min andra bror är bosatt.

Ikväll blir det lite att plugga och ta det lugnt.

Sa du tur?

Det där med tur är inte riktigt min grej tror jag. Först en otursdag på jobbet, sen känner min dator för att sova, så det är inte mycket till att använda just nu. jag får bara hålla tummarna på att alla mina bilder etc. inte försvinner när vi ska väcka upp den.

Tills dess får man nöja sig med bärbara, det funkar ju det med, men inga bilder har man.
Aja, sånt är livet.

tusentalsSitter här vid datorn och är riktigt trött och kollar igenom alla mina bilder (sådär ca 37GB, inte få bilder med andra ord). Har inte skrivit ut sen 2005, så känner att det kanske är dags snart. Ligger just nu på ca. 540 bilder som jag ska framkalla. jag kommer att bli fattig känns det som, fastän jag vet att jag inte blir pank.

Dagen har i alla fall inte varit den bästa. Arbetskompisarna på jobbet har varit väldigt trevliga, som vanligt, men inte är det mycket som gått rätt för mig inte. En så kallad otursdag.

HavetThere's a hole in the world tonight.
There's a Cloud of fear and sorrow.
There's a hole in the world tonight.
Don't let there be a hole in the world tomorrow.
Åkte igår med kören till Munkviken där det blev mycket sång och skratt. Kan sammanfatta det kort med att säga att det var riktigt trevligt. Trevliga människor, bra väder och allt. Känner dock idag att jag är väldigt trött. Får hålla tummarna på att jag vaknar imorgon och inte försover mig, ska ju nämligen jobba då.


Livet i sin glansIn good times
And bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for
Skolan känns rätt lugn just nu. Idag hade vi 2h 30min fotografiskbild där vi bara fick springa runt och fota hela lektionen. Tala om chill.  Ibland är det ganska skönt att gå till skolan.

Känner mig dock lite handikappad efter det att jag glömde nycklarna i stugan. Så nu har jag ingen hemnyckel, cykelnyckel eller skåpnyckel (till skåpet på skolan). Lite jobbigt sådär, men jag sk nog klara mig.

Sen blir det hockey på torsdag, och eventuellt Munkviken till helgen, efter det jobb på söndag.

Ljuva livet

Stugan är livet, och oj vad bra man sover där! var längesen jag kände mig såhär utvilad.

Vädret var perfekt
Sällskapet var perfekt
Tystheten var perfekt
ALLT var PERFEKT

Nu har vi i alla fall kommit hem, for och hämtade far på flygplatsen och beställt mat på Lilla Kina, så blir att äta snart. Sedan så ska jag nog städa lite och efter det eventuellt se någon trevlig film.

snabba kurvorTvå bröder, båda utflugna på sådär 2 veckors mellanrum, tomt i huset.
Måste vara ärlig och säga att jag saknar mina bröder, huset känns så tomt just nu, och så kommer det väl nu att förbli också. Man är ju inte små barn förevigt, man lever ju faktiskt vidare och vill starta sitt eget, jag är väl själv inte allt för långt ifrån det själv, men minst ett år har jag då kvar här hemma hos päronen.

Denna månad tror jag att alla mina helger är så gott som uppbokade.
Till helgen ska jag med min mor till stugan och bara ha det skönt och vila upp mig
Nästa helg blir det till munkviken med kören och sedan jobba
Därnästa kommer David hem, så får väl se om man umgås lite med honom då
Sen så blir det eventuellt stugan med Jonas (och eventuellt någon av hans bröder) sista helgen i september.

The little thingsImorgon ska man alltså orka sig ut på stan för att bli lite fattigare? Kändes ju verkligen inte som det jag vill mest här i världen. Är jag den enda tjejen som inte gillar att shoppa? Visst någon gång (kanske en gång per år) kan det vara skoj, men jag blir så uttråkad. Nä, bara att genomlida och vara lite aktiv så ska det nog gå bra. Börjar vara less på min garderob.

Tina kommer ju hem imorgon dessutom, kommer väl se ut som en blekfis i gemförelse med henne, men det skiter jag i, vill endå att hon ska komma hem. Sen har vi ju resa att planera inför nästa år (och ja, det är mycket som ska göras innan resan, t.ex. samla ihop penga ect)

Never let goWe say goodbye, but never let go.
We live, we die, 'but you can't save every soul.
Gotta take every chance to show that you're the kinda man who;
Will never look back
never look down
and never let go.


RSS 2.0