2

Det är varmt och jag och Rory har varit på zoo idag.

 


3


Jag tänkte bara säga att vi lekt kladdmonster idag!
Jajamen, jag och Rory har bakat kladdkaka, eller ja, Rory har i alla fall kladdat!

4

Värmen håller i sig, och dagen har varit bra. Steg upp 9 och gick ut i common och njöt i solen ett tag, då jag började 11.30 idag. Sen så har jag lekt med barnen och Mikaela och George kom över på Tea, ikväll blir det lite lugn och ro, och sedan lite packning också.


5

Direkt man går utanför dörren här så känner man direkt hur man börja koka. Det är så oerhört varmt för tillfället, men jag ska inte klaga, det är då sommar! Dock så tror jag är jag är den mest sega människa på att bli brun. Är ute i solen och härjar, men tycker inte att något händer alls!

Sen kan jag ju säga att jag saknar att kunna fara till någon sjö eller så och bada när det är såhär varmt. Nackdelen med att bo i en storstad!

Nu ska jag njuta lite mer av värmen där ute, och sedan ska det bli en sval dusch!


Friday night out

6

Så var det lördag, och gårdagskvällen var riktigt nice! Nu bär det dock av mot Hyde park och midsommarfirande med svenskar där! Även om midsommar faktiskt var igår.

Måste dock säga att för tillfället går dagarna väldigt fort, och mycket tror jag är p.g.a. vädret som är helt underbart!
Tjo, nu ska jag och umgås med svenskar och sedan hit och barnvakta med Nina!

Huvudpress

Kan säga att det är kvällar som denna som man vill ha sin pojke i närheten. som man kan krama hur mycket som hellst! Får se hur jag klarar av kvällen, förhoppningsvis så ska huvudet kännas lite mindre tungt när Nina och Libby väl är här, och vi kommit oss ut! Jag får ta kramarna om ca. en vecka, då jag faktiskt sitter hemma! Kan inte förstå att jag snart åker! Är ju bara en vecka kvar nu, vilket är otroligt lite om man tänker efter!


Boston har det då varmt enligt bbc

Jag visste inte ens att det kunde bli så varmt!

Stackars människor, de borde vara kolbiter vid den här tiden!


7

Här sitter man en midsommar och är förkyld, sista fredagen i London! Kunde man inte fått hålla sig helt frisk sista veckan i alla fall? Tydligen inte. Sitter i alla fall och vilar nu i förhoppning om att det ska hjälpa mig att bli bättre fortare! Kan dessutom behöva lite vila då jag och Nina ska ut ikväll, sen midsommar i Hyde park imorgon!

Söndag är fortfarande ett frågetecken. Ser ut som att det ska bli riktigt varmt och sol då, så kanske bara satsar på en dag i solen i någon park eller så! Sedan så är det 4 dagar nästa vecka, innan det bär av hemåt, men först en visit i Sveriges huvudstad och umgås med Madde! Är ju mer än 3 månader sedan man träffade henne nu, så ska bli riktigt nice!


8

 

Musikalen igår måste jag säga var riktigt bra! Man blir så glad av musikaler!

 

Idag så har jag testat packa mina väskor, och när jag åker hem så kommer jag nog få se ut som en köttbulle p.g.a. att jag måste bära mer kläder än önskat :P

 

Sen nu på eftermiddagen kommer jag spendera min tid med Rory, och kvällen som barnvakt!


9

Det är så varmt här just nu att jag konstant svettas! Och tydligen ska det bara blir varmare och varmare i veckan som det ser ut. Men men, jag är glad och ska väl försöka vara ute så mycket jag bara kan i solen och njuta, sen hålla tummarna att nästa vecka blir lika bra och att vädret hänger med till Sverige sen!

Ikväll blir det Lion king med Nina! Ska bli riktigt skoj att se, bara vi inte har för dåliga platser det vill säga. haha!


10

Bara för att det är sommar och sol, och ser ut att bli det hela veckan vilket känns grymt bra!

Nu ska jag med andra ord försöka spendera så mycket tid som bara går i solen och försöka få ordning på min packning, så jag inte får panik just innan jag kommer att bege mig norrut.

Har som inte insett att jag faktiskt kommer åka härifrån snart, kommer nog inte fatta det först jag sitter hemma i mitt eget hus, och då kommer dessa månader att kännas som en sekund.

Kommer man sakna barnen? Det vill jag lova!


En eftermiddag med barnen


One weekend

Fredag

Jobb och sedan barnvakt med Nina, hos Nina

 

Lördag

Sov hos Nina, gick till Themsen, fikade på Cake boy,

såg bröllop, åt på indisk restaurang och gick hit och chillade

 

Söndag

Gick en sväng på North cote road, åkte in till stan, såg indisk parad,

shoppade, åkte tillbaka till huset, och snart middag.


Har ni också haft en bra dag?


2,5 weeks

Så var de med de planerna. Ja, helgens planer blir nog inte riktigt som planerat, men är väl bara att ta det och göra det bästa av saken gissar jag.

Rory har då i alla fall fått vattkoppor och vi har det som lugnt och skönt ihop. Läser sagor, leker på gården och annat smått och gott, kommer sakna den pojken!


Kust

Så var det slut på helgen åter igen, och en ny vecka börjar.
Vad har jag gjort i helgen då, jo, jag var barnvakt i fredags och sedan drog jag igår till Brighton där jag mötte upp med Tina och Linda, vandrade runt på dagen och sedan gick vi till en pub och kollade fotbollen, för att sedan ta tåget tillbaka till London. Dagen har jag spenderat här i Clapham och på South side i Wandsworth. Var en Fun fair festival på North cote road idag, så tog mig en sväng förbi där också.

Ser fram emot helgen som kommer, då ska det bli saker att göra hela tiden, vilket känns grymt bra, och förhoppningsvis tar man sig till Isle of Wight.3 weeks

Ska alldeles strax stryka lite kläder och i eftermiddag så ska jag leka lite med Rory.
Kvällen bjuder på barnvaktning och en lugn kväll i huset.

Imorgon åker jag nog en tur till Brighton och sedan söndag in till stan och göra några små ärenden.
Sen så är det ju bara 3 veckor kvar innan jag är i Sverige.
Om man tänker efter så är det rätt kort tid kvar.


Min hatt....twinkle twinkle little star


On the road again

Önskar att jag hade ork att skriva, men tyvärr så har jag inte det, utan istället så skriver jag kortfattat vad jag haft för mig hittills:

Torsdag
Tog hand om barnen
SoladeFredag
Battersea park med barnen, Mikaela och George
en visit på North cote road
Barnvakt
Nina här och såg filmLördag
Var med barnen på morgonen
Gick till South side (köpcenter)
lugn kväll och tidigt i sängIdag
Åkt in till stan för att byta ett skärp
Festligheter på Carnaby Street och Regent street
Museum med Nina
Kvällen bjuder på lite tv-tittande tror jag, eller redigera bilderEn vecka av Norrland

Efter en underbar vecka hemma i Skellefteå, så var man tillbaka i London för att slutföra de sista 4 veckorna. Och jag kan säga, att om dessa 4 veckorna går lika fort som denna vecka har gått, så kommer denna månad flyga förbi. Jag gillar att vara här med familjen och allt, men måste dock erkänna att Sverige är nog lite mer 'Jag' än vad London är. Jag trivs som bäst bland blommorna och träden.

Nu ska jag dock hoppa i säng! Hörs senare!

RSS 2.0