110327


Lyckan av att få veta att man skulle få sova en timme längre varade inte så länge, utan jag insåg bara dagen efter att så var inte fallet, man får ju sova en timme kortare istället. Men men, var bara att ställa klockan en timme framåt innan man la sig igår.

Men hade i alla fall en mysig kväll igår med pizza och film

Take a bow

 

Veckorna går verkligen fort fram och återigen är det helg, och om 3 veckor så ska jag bege mig ut på resa hem till Norrland.

 

Men vad händer i helgen då? Det vet jag faktiskt inte själv, utan vi får se vad som dyker upp. Funderar om jag ska baka lite kakor..blev riktigt sugen på det faktiskt. Annars så ska jag försöka komma mig ut och kanske t.o.m. lyckas jogga lite.


Surprise, Sommartider


Jag insåg just att det blir sommartid nu till helgen, vilket betyder att man får sova en timme extra natten till söndag, skönt! Inte för att jag kommer sova längre för det skulle jag gissa, men blir i alla fall ljusare lite längre på dagarna.

Firework

 

Riktigt vårväder idag och jag ska gå ut på promenad. Funderar på om jag ska gå till Ikea och tillbaka eller inte. Får helt enkelt se vad det blir, antingen det, eller den gamla vanliga promenaden längst vattnet.


Your Guardian Angel

 

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven


Ingen tycker om mig, ingen vill ha mig, bara för jag gillar...

 

Ny tv-bänk och ikväll blir det en lugn kväll med pojken min. 'Så ska det låta' börjar ju ikväll, får inte missas.

Om det är bättre väder imorgon så ska jag nog bege mig ut på en långpromenad, kan behövas just nu känner jag.

 

Hade iaf besök av Johns pappa igår kväll till idag, och vi åt en riktigt god middag, tyvärr är inte min mage helt hundra än, så började må lite dåligt efter ett tag. Är som att min mage inte riktigt känner för att bearbeta maten själv, utan vill göra mig påmind om detta. Aja, förhoppningsvis blir det bättre snart, som det blivit med min yrsel.


Unwritten

 

Sitter för tillfället och kollar igenom bilder på datorn och funderar om jag någon dag ska orka kolla igenom alla och rensa lite.

 

Annars då? Jag har hunnit vara hos läkaren och tagit prover och även hunnit bli bättre i huvud och resten av kroppen. Ikväll får vi besök av Johns fader och imorgon är det helg! Helt okej enligt mig!


Kristaller

 

Haft en mycket trevlig helg, om man bara räknar bort de stunder som jag varit helt otroligt yr.

Gick till närakuten igår då jag var less på att vara yr utan att ha fått ordet "kristallsjukan" sagt av en sköterska/läkare. Och visst hade jag rätt, kristallsjukan var vad jag hade och har haft i över en vecka. För er som inte vet vad det är så är det små 'kristaller' i innerörat som hoppat ur sin rätta position och man blir då extremt yr när man rör sig i vissa lägen, rör ögonen för fort åt olika håll etc. I dag har jag dock haft tur och inte vara yr alls, så jag hoppas på att de har kommit på plats och att jag slipper få tillbaka det någonsin.


Broken

 

Då var det åter igen helg, tiden bara flyger fram.

Besök av klasskompis till John ikväll och imorgon ska vi bege oss till Erik och se på melodifestivalen och ha trevligt.


Det är ett faktum!

 

Känner att det är dags att börja träna lite mer, har verkligen inte bra kondition för tillfället, men det är bara att börja göra något åt saken, om bara vattnet och isen vill försvinna, för om man säger såhär, det blir inte lättare att fara ut och försöka springa när man drattar på baken vilken sekund som hellst.


Fly on the wings of love

 

Tiden går fort framåt och nästa vecka väntas nytt besök, vilket ska bli mycket trevligt.

Annars händer inte så mycket, har idag ätit plättar och semlor men inte så mycket mer har hänt.

John ska väl mest plugga då han har 2 tentor nästa vecka, är ganska glad att det inte är jag som har det,

väldigt glad då det gäller de ämnen han har, men jag har ju aldrig varit någon som är bra på den mattematiska sidan heller.


Spring för livet

 

Spring för livet om det är dig kärt
Att slå tillbaka, det är det aldrig värt
Du kan inte förändra, du kommer aldrig förstå
Det enda du kan göra är att gå
Det enda du kan göra är att gå


No ordinary world


Fyra steg i det blå


Så har David och Mickis och vidare för att imorgon åka upp till norrland. Vi har haft mycket trevligt med 3-rätters och utgång. Idag är jag rätt trött, så får väl se om det blir en tidig kväll eller inte. Man kan ju ibland bli piggare mot kvällen.

Får se om vi orkar gå på ica idag, eller om vi tar det imorgon, har också tänkt komma mig ner till tvättstugan imorgon och tvätta lite.

Surrender road

 

Ska alldeles strax börja göra mig i ordning och gå och möta upp David och Mickis som landar här i Uppsala om ca. 50 min.

 

Annars så har vi idag fått vår frys lagad, vilket känns riktigt bra. Sen så ska det bjudas på hemmagjorde semlor ikväll, ska bli riktigt mumsigt.


Ingen tur

Varför har jag ingen tur alls?
Vaknar kring halv 6 i morse och vänder mig mot John för att snabbt rycka åt andra sidan, då jag tror att sängen går sönder, för att det känns som att hela rummet tvärt snurrar etc. Men så var icket fallet, så jag försöker igen och samma sak händer(fast denna gången ryckte jag inte åt andra hållet). Ringer sedan sjukrådgivningen för att se om det kan handla om Kristallsjukan, och visst trodde hon att det var det, så om 2 timmar ska jag vara hos Närakuten för att se om man kan göra något åt det, för det är verkligen inte roligt. Man kan lätta säga att hela rummet snurrar i några sekunder och att det känns som att hjärnan åker karusell runt och runt.


Sommar och sol

 

Har idag varit ute och gått och fotat i 3 timmar vilket var riktigt skönt.

Strålande sol och någon plusgrad. Inte lagt in bilderna på datorn än, så tills dess får ni en bild som jag tagit för längesen hemma i Skellefteå.

 

Nu 'Halv åtta hos mig'


Heartbeats

 

Nu längtar jag till sommaren då man kan börja få lite rolig inspiration och fota igen!


RSS 2.0